Machiaj in culori de toamna, tutorial VIDEO

Dacă vrei să îți adaptezi look-ul la culorile toamnei, ți-am pregătit un tutorial video simplu de realizat, cu un machiaj ușor de purtat zi de zi.

Noi am ales să folosim 2 nuanțe de maro, care se potrivesc în machiajul ochilor de orice culoare, iar în funcție de momentul zilei, poți să folosești  tonuri mai închise ori mai deschise. Am ales să folosim un ruj într-o nuanță cât mai apropiată de cea naturală, potrivită la cursuri sau la birou, dar poți să folosești la fel de bine o nuanță mai puternică dacă ai folosit culori deschise în machiajul ochilor.Vezi cum să te machiezi dacă porți ochelari de vedere VIDEO

Iată cum să obții și tu același machiaj de toamnă:

După ce ai hidratat tenul, aplică fondul de ten și întinde-l bine cu degetele, o pensulă sau cu un burețel special, oricare variantă preferi.

Nu uita de anticearcăn, mai ales dacă ai câteva nopți nedormite la activ, altfel machiajul îți va sublinia oboseala.

Sprâncenele le poți contura cu un fard special, sau chiar cu fardul pentru ochi, dacă nu ai unul la îndemână. Poți sări fără probleme peste acest pas dacă sprâncenele tale arată bine în mod natural.

Aplică pe pleoapa mobilă un strat de fard deschis, perlat, apoi conturează cu un fard închis pliul și colțul exterior al ochiului, ca în clipul de mai jos. Conturează ochii cu o linie de fard negru pe linia genelor, atât pe pleoapa superioară cât și pe cea inferioară.  Finalizează cu puțin fard perlat sub linia arcadei.

Deși vremea rece ne pune cei mai colorați „bujori” în obraji, pentru că i-am acoperit cu fondul de ten, nu uita de conturarea pomeților cu blush. Atenție, se poartă look-ul îmbujorat în toamna 2015!

Vezi și cum să-ți faci smokey eyes gri, VIDEO

După ce ai aplicat mascara, alege un ruj potrivit pentru momentul zilei și ești gata.

Tu ce culori folosești în machiaj toamna aceasta?

Acest tutorial a fost realizat cu cosmetice Oriflame România, mulțumim pentru sprijin!

Video & edit: VideoRomânia.com

Make-up artist: Bianca Matei.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise