Machiaj iluminator pentru Valentine’s Day (tutorial video)

Vrei să îţi impresionezi iubitul de Valentine’s Day, dar nu te pricepi prea bine la machiaj? Nicio problemă, avem soluţia perfectă pentru tine. Într-un articol anterior ţi-am arătat cum să faci un machiaj smokey eyes senzual, dar dramatic; de data aceasta îţi vom arăta unul foarte simplu de făcut, mai soft, care să îţi deschidă privirea.

Aşa cum ştii deja, începem cu un primer pentru ochi, care va face nuanţele să fie mai intense şi machiajul mai rezistent.Prima culoare pe care o vom folosi este un verde lămâie, pe care o vom aplica din colţul intern al ochiului până după mijlocul pleoapei. De la mijloc până în colţul extern vom folosi un fard verde mai închis

Pentru a nu se vedea o linie clară între cele două (dar şi pentru a estompa culoarea în colţul extern), vom folosi o pensulă de blending. Foloseşte aceleaşi două culori şi pe pleoapa de jos, la baza genelor. Sub sprânceană, apică un fard alb mat.

Cum sa ai un machiaj perfect

În continuare, foloseşte un tuş de ochi pentru a crea acel efect sexy de cat eye, dar ai grijă ca linia pe care o trasezi să fie cât mai subţire. De asemenea, nu „trage” de linie prea mult spre sprânceană şi nu o îngroşa nici la capăt. Când ai terminat, aplică puţin fard negru peste tuş, pentru mai multă rezistenţă a culorii.

Urmează acum rimelul şi, dacă vrei, genele false. Ca de obicei, îţi recomandăm să foloseşti gene cât mai naturale, pentru ca look-ul final să fie sexy, nu exagerat.

Nu mai rămâne decât să te ocupi de machiajul feţei (fond de ten, concealer, pudră pentru fixare, blush, iluminator) şi de buze. Pentru buze îţi sugerăm un ruj roz puţin pigmentat sau un gloss.

Iar asta este tot! Simplu, dar de efect! Tot ce trebuie să faci acum este să îţi alegi ţinuta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.