Machiaj Galaxy pentru Anul Nou

Îți creezi machiajul în funcție de ținută ori tema evenimentului? Noi avem o idee mai bună… Machiaj Galaxy

Ghici ghicitoarea mea: care este acel accesoriu pe care-l porți indiferent de ținuta pe care o adopți? Smartphone-ul, evident! Și pentru că nu toate telefoanele sunt negre, machiajul poate fi în ton cu obiectul care te însoțește pretutindeni. La urma urmei, atunci când îl duci la ureche sau când îl ții aproape de chipul tău pentru a vedea ce mai e nou pe Insta (destul de des, nu?), machiajul asortat telefonului va fi încă o confirmare că ai făcut o alegere isteață. Convinge-te de asta încercând look-urile create de Ioana Stratulat, makeup artistul Maybelline New York, inspirate de cea mai colorată serie de șase telefoane Samsung, Galaxy S20 FE (Fan Edition), cu cameră triplă pro-grade și funcții premium, perfect pentru a-ți imortaliza look-ul, dar și pentru a-l pune în valoare.

 

Frosty White

Inspirat de Samsung Galaxy S20 FE CLOUD WHITE

Un machiaj nude, radios, poate fi transformat într-unul spectaculos aplicând un fard alb, irizat în colțurile interne ale ochilor. Începe prin a-ți uniformiza tenul cu un fond de ten, apoi fixează-l cu o pudră iluminatoare. Aplică fardul în unghiurile interioare, folosind o pensulă cu peri moi, apoi definește-ți genele cu mascara.

 

Fresh Mint

Inspirat de Samsung Galaxy S20 FE CLOUD MINT

Folosește o combinație îndrăzneață de nuanțe, asociind verdele pastelat cu o nuanță discretă de corai. Mai întâi, aplică o bază pentru machiajul de pleoape (aceasta sigură o aderență optimă, dar face și culoarea fardului mai intensă), apoi aplică fardul verde deschis în unghiurile interne și în colțurile externe. Așterne și fardul corai în spațiul rămas, depășind puțin pliul ochiului, apoi definește-ți genele cu mai multe straturi de mascara.

 

Mystic Navy

Inspirat de Samsung Galaxy S20 FE CLOUD NAVY

Ascute bine creioanele și creează-ți acest look misterios și sexy, folosind două nuanțe de albastru. Începe cu nuanța mai închisă, cu care să conturezi complet marginea pleoapei superioare și un sfert din conjunctivă, prelungind linia în extreme și pe o treime din pliul pleoapei superioare. Apoi, cu creionul albastru deschis, urmărește linia deja trasată pe pleoapa superioară, pentru a-i crea o umbră luminoasă.

Smile!

Samsung Galaxy S20 FE vine echipat cu o cameră principală pro-grade și o cameră de selfie de 32MP bazată pe tehnologia tetra-binning, pentru cele mai Instagramabile poze ever. Iar senzorii mari de imagine sunt capabili să proceseze imaginea din mai multe cadre, pentru a realiza fotografii mai vibrante (cum ar fi cele în care porți machiaj). Ca să nu mai vorbim de Space Zoom 30X, cu care poți să surprinzi chiar și cele mai mici detalii…

 

Dreamy Lavender

Inspirat de Samsung Galaxy S20 FE CLOUD LAVENDER

Nuanța liliacului este asociată feminității și decadenței, iar un machiaj monocrom în care să „abuzezi” de aceasta te va plasa automat în centrul atenției. Aplică baza de machiaj, apoi acoperă în întregime fard lila pe pleoapele superioare, până în apropierea sprâncenelor și pe sub genele inferioare. Pentru a-ți intensifica privirea, schițează conturul pleoapelor mobile cu un tuș negru, prelungind ascendent codițele, și folosește o mascara neagră pentru curbarea genelor.

 

Passion Red

Inspirat de Samsung Galaxy S20 FE CLOUD RED

Uneori, perfecțiunea poate atinsă cu un simplu… ruj roșu. Înainte de a-l aplica, însă, uniformizează-ți tenul cu un fond de ten iluminator (poți intensifica efectul diluând câteva picături de iluminator lichid în fondul de ten) și aplică o pudră bronzantă mată în obraji. Conturează-ți buzele cu un creion de buze, apoi aplică rujul folosind o pensulă.

 

Metallic Orange

Inspirat de Samsung Galaxy S20 FE CLOUD ORANGE

Pentru un look sofisticat și îndrăzneț, combină un fard oranj, aplicat pe toată pleoapa mobilă până pe arcade, cu o dâră groasă de tuș metalizat. Asigură-te că-ți iese din prima schițând mai întâi reperele urmei de tuș, pentru ca apoi să le umpli complet. Nu uita nici de mascara neagră, cu care-ți vei defini generos genele.

Vrei să încerci și tu aceste stiluri de machiaj?

O poți face chiar acum, fără să miști… mă rog, cu o singură atingere de deget. Folosește filtrele pentru smartphone create de Samsung pentru Facebook și Instagram, testează cele șase look-uri „galactice” și apoi arată-le prietenilor tăi virtuali, apoi încearcă-le pe bune, pentru a se asorta telefonului tău.

***

Fotografii: Vali Bărbulescu, iStock, Studio D.

Makeup Artist: Ioana Stratulat, Maybelline New York

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.