Machiaj fără… filtru (de Instagram)

Un ten fără cusur nu e posibil doar în pozele modificate în Instagram – urmează sfaturile noastre de machiaj și vei posta fără a edita.

Efect: Amaro
machiaj instagram
Amaro reflectă lumina, scăpându-te de riduri și cearcăne. Transpune-l în realitate folosind o bază iluminatoare pentru machiaj, apoi o cremă corectoare. Baza aplicată anterior va împiedica încărcarea ridurilor cu corectorul, făcând-le mai puțin vizibile.



Efect: Sierra
machiaj instagram
Sierra dă imediat părului acel aspect „în bătaia soarelui”! Pentru strălucire subtilă, aplică un serum pentru strălucire, pe lungimea părului, de la jumătate spre vârfuri (aplicarea la rădăcină sau foarte aproape de aceasta dă părului un aspect neplăcut/gras).

Efect: X-Pro ll
machiaj instagram

IMG_20151006_103639
Recreează efectul de extra-contur specific X-Pro ll folosind o pudră iluminatoare, pentru a-ți face tenul să radieze și una bronzantă, cu tentă arămie, pentru a-ți evidenția subtil pomeții. Folosește o pensulă moale de machiaj pentru a-ți contura structura osoasă a feței.

Efect: Walden
machiaj instagram
Aproape „ars” și neobișnuit, acest aspect e cel mai ușor de reprodus. Pentru a obține aspectul fresh al tenului (ținând în continuare ascunse micile defecte), folosește un fond de ten iluminator, pentru a acoperi, netezi și reîmprospăta tenul.

Efect: Sutro
machiaj instagram
Filtrul „romantic” focalizează centrul feței, punându-ți în valoare ochii. Copiază-l folosind un creion negru, cu care să-ți conturezi linia genelor pleoapei mobile, apoi o mascara pentru a-ți defini, separa și alungi genele. Folosește contur bej pe conjunctivă, pentru a da profunzime ochilor.

Efect: Juno
machiaj instagram
Acest efect pare să fie versiunea actuală a expresiei folosite de bunicile noastre: sănătate în obraji. Folosește un blush roșu pentru a-ți îmbujora obrajii; aplică mai întâi sub pomeți, și apoi accente subtile pe zona T. Estompează cu o pudră translucidă și folosește un pigment roșu de buze.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise