Machiaj de Revelion pentru ochi verzi si caprui (tutorial video)

Oriunde ai petrece noaptea dintre ani, vrei să arăţi la fel de bine ca o vedetă pe covorul roşu. Din acest motiv, ţi-am pregătit un tutorial de machiaj potrivit persoanelor cu ochi verzi sau căprui, care te va face să ieşi în evidenţă fără prea mult efort.

Pentru început, foloseşte un primer pentru ochi. Acesta are două scopuri: de a intensifica nuanţele şi de a face fardurile să reziste mai mult. Apoi, aplică un fard maro mat în pliul pleoapei cu ajutorul unei pensule de blending. În continuare, foloseşte o pensulă pentru fard de ochi pentru a aplica pe toată pleoapa un fard mat verde închis. Mai aplică o dată fardul maro, dar de data asta foarte puţin, pentru ca trecerea dintre verde şi maro să nu fie bruscă.Acum trebuie să ne ocupăm şi de pleoapa de jos. Aplică acelaşi fard maro, evitând waterline-ul.

Machiaj sclipitor pentru Anul Nou (tutorial video)

Cu o pensulă curată de blending, estompează bine nuanţa maro. Acum a venit momentul să facem machiajul mai interesant. Aplică fard verde aprins sidefat pe pleoapa de sus, dar şi pe cea de jos, în special în colţul interior al ochiului. Sub sprânceană, aplică un iluminator, pentru luminozitate.

Pentru ca machiajul să îţi pună mai bine în evidenţă privirea,, foloseşte un eye liner negru pe pleoapa de sus, făcând şi o codiţă. La baza genelor (atât sus, cât şi jos) foloseşte un creion negru.

În continuare, aplică un strat de mascara, apoi gene false, apoi încă un strat de mascara pentru ca genele să se întrepătrundă, creând un look cât mai natural. Chiar dacă machiajul este unul pentru petrecerea de Revelion, încearcă să nu alegi nişte gene extravagante, pentru că scopul este să îţi pui ochii în evidenţă, nu să ai un machiaj de prost gust.

Cum sa ai un machiaj perfect de sarbatori

Machiajul ochilor este gata! Acum vom continua cu restul feţei. Este recomandat să începem mereu cu machiajul ochilor în cazul în care trebuie să curăţăm firicele de fard căzute sub ochi. În acest fel, rezultatul va fi mult mai curat. Foloseşte produsele tale obişnuite: fond de ten, concealer, pudră, iluminator, blush.

Pentru că machiajul ochilor este destul de dramatic, îţi propunem să foloseşti un ruj într-o nuanţă nu foarte puternică. Ţine minte, mereu trebuie să pui accentul ori pe ochi, ori pe buze.

Machiajul pentru Revelion este gata! Acum nu mai trebuie decât să alegi o ţinută pe măsură şi să te distrezi la petrecere.

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi acest machiaj.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.