Machiaj de Revelion după stilul petrecerii

A început numărătoarea inversă până la cea mai așteptată petrecere a anului, deci look-ul tău nu poate fi altfel decât mega-extra-special! Alege un machiaj de Revelion adaptat tematicii evenimentului.

Foto: Imaxtree

1. Retro Party: uită de genele discret definite; anii 60 se întorc cu un „exces” de mascara și gene unite. Desigur, buzele „vorbesc” de la sine…
Blugirl bbt F15 021
2. Club night: alege negru, și nu doar pe pleoape – cat-eye, smoky sau grunge -, ci și pe… buze. Tot pentru club ar fi potrivit glitter-ul; machiajul de party propus în acest sezon include sclipici auriu și paiete pe pleoape, fard auriu metalic, aplicații metalice sub genele inferioare sau foiță de aur pe buze.

3. Party la patru ace: alege un machiaj discret și accentuează-ți buzele cu un ruj Bordeaux, mov sau roșu, cu textură mată sau lăcuită, ori optează pentru un machiaj de Revelion cu buzele în degradé/ombré.
4. Seară în doi: poartă un ruj „nude” sau varianta cuminte a machiajului buzelor, pentru ca sărutul de la miezul nopții să țină până la anul. La machiajul „nude” contează mult detaliile, iar sprâncenele perfect conturate fac diferența.
5. Concertul dintre ani: alege un machiaj al ochilor în nuanțe de albastru intens, cobalt, turcoaz sau portocaliu, roșu ori tangerine, etc. Prea mult pentru tine? Atunci ce zici de figuri geometrice din tuș?
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.