Machiaj cat eye pentru Revelion (tutorial video)

Oriunde ai petrece noaptea dintre ani, vrei să arăţi la fel de bine ca o vedetă pe covorul roşu. Din acest motiv, ţi-am pregătit un tutorial de machiaj potrivit oricui, care îţi va scoate ochii în evidenţă fără prea mult efort.

Ca de fiecare dată, îţi recomand să începi cu machiajul ochilor, pentru un look final mai curat. În acest fel, dacă firişoare de fard cad sub ochi, vor fi mult mai uşor de curăţat de pe o piele curată decât de pe una încărcată cu fond de ten, concealer şi pudră.Primul pas este, aşa cum deja te-ai obişnuit, aplicarea unui primer pentru ochi. Acesta va face fardul să arate impecabil toată noaptea, iar culorile folosite vor fi mai intense.

Ce trebuie sa stii despre primer

Începe machiajul propriu zis cu codiţa de la colţul extern, pe care poţi să o faci ceva mai groasă şi dramatică – doar e Revelionul! Foloseşte un tuş de ochi negru în felul următor: desenează întâi conturul codiţei, apoi umple-o doar pe margini, creând un fel de V întors, aşa cum vezi în clipul de mai jos.

În continuare, foloseşte un fard gri/argintiu închis la colţul exterior al ochiului, evitând să acoperi codiţa. Apoi, aplică un fard argintiu într-o nuanţă mai deschisă pe restul pleoapei şi la colţul interior al ochiului.

Pentru a scoate ochii în evidenţă, foloseşte un creion negru pe waterline (atât sus, cât şi jos), apoi foloseşte un fard gri foarte închis sau negru pe pleoapa inferioară.

Apoi, foloseşte din nou tuşul de ochi, de data aceasta la baza genelor de sus, pentru ca acestea să pară mai dese, iar ochiul să fie mai bine conturat.

A venit momentul pentru gene! Foloseşte un cleştisor de gene, aplică un strat de rimel, lipeşte genele false, apoi mai aplică un strat de rimel pentru ca genele false şi cele naturale să se întrepătrundă.

Acum că machiajul ochilor este gata, nu mai rămâne decât să îţi aranjez sprâncenele, să aplici fond de ten, concealer şi pudră pentru fixare şi puţin ruj. Îţi recomandăm să foloseşti un ruj nude sau roz pal, dat fiind că am ps deja în evidenţă ochii.

Machiajul pentru Revelion este gata! Acum nu mai trebuie decât să alegi o ţinută pe măsură şi să te distrezi la petrecere.

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi acest machiaj.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.