Machiaj 2.0: trucuri de maestru

Recunoaște, obișnuiești să te machiezi în același stil de o mie de ani! Te-ai obișnuit, îți iese bine și nu riști nimic. Ce zici, accepți o provocare? Sau mai multe…! Iată cum poți face ca un machiaj să devină, din banal, spectaculos!

 

Asociază culori vibrante

Dacă vrei să porți culori aprinse, în mare vogă și în acest sezon, poți să le asociezi cu un blush portocaliu și farduri roz pe toată pleoapa. Alege nuanțe mate, tind să aibă o intensitate mai mare decât cele lucioase. Poți obține efectul mat și aplicând pudră translucidă.

 

Fă-ți ochii mai mari instant!

Folosește creion de pleoape nude/beige/crem pe pleoapa internă pentru a-ți face ochii să pară mai mari și mai luminoși, apoi fă-ți un machiaj smokey efect cu fard auriu-roșcat.

 

Dublează efectul 

Nu te teme să îți accentuezi două zone într-un machiaj: pleoapele și buzele. Asortează machiajul ochilor cu rujul folosind un fard metalic mov electric pe pleoape și un roz închis pe buze. Folosește o bază de machiaj pe pleoape pentru ca fardul să-și păstreze intensitatea.

 

Verde e noul negru

Renunță la negru și gri în favoarea culorilor vii; fă-ți un machiaj smoky-eyes în culorile naturii folosind un verde metalic combinat cu auriu și asociază-l cu un ruj „nude”, pentru un look fresh.

 

Iluminează machiajul din două tușe

Folosește o pudră sau o cremă iluminatoare în colțurile interne ale ochilor, puntea nasului și pe deasupra conturului buzelor, iar pe buze așterne un ruj roz deschis. Poți folosi și concealer, dacă vrei un look mai natural.

 

Nu uita de contouring

Sculptează-ți chipul folosind o pudră mată pentru contur (aplic-o pe sub pomeți), apoi estompează și uniformizează nuanța pielii, creând un efect de degradé cu o pudră micro-finish. Estomparea se face cel mai bine prin tapotarea cu un burețel curat, mai degrabă decât prin îndepărtarea excesului cu pensula.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.