Lucruri de stiut despre parfum

Orice persoană adoră să miroasă fabulos, iar parfumul adevenit deja un produs înrădăcinat în ritualurile noastre zilnice; cel mai probabil şi tu simţi că ceva lipseşte dacă ieşi din casă fără a te fi dat cu parfum.

Însă există mai multe lucruri de ştiut despreparfum în afară de felul în care acesta miroase. Iată o listă de lucruri importante pe care trebuie să le ştii despre parfum.În primul rând, pentru ca parfumul să ţină cât mai mult, este important să hidratezi pielea înainte. Acest lucru este necesar pentru că parfumulse răspândeşte mai bine pe pielea hidratată, iar aceasta reţine parfumul mai mult. De acum înainte, înainte să aplici parfumul, hidratează cumse cuvintezona dorită.

Mai este important şi să ţii minte că parfumul nu este destinat părului. Orice femeie mai aplică din când în când parfum pe păr, pentru a se asiguracă ceilalţi îl pot mirosi, însă acest lucru face mai mult rău decât bine. Motivul? Multe parfumuri conţion alcool,care cauzează uscarea părului.

Dacă vrei să intensifici mirosul parfumului, poţi face asta în alt mod – aplică-l pe anumite zone ale corpului şi anume zonele cu puls. Acestea emană mai multă căldură, decifacilitează răspândirea mirosului în aer. Aceste zone suntînteriorul închieturilor, baza gâtului şi după lobii urechilor.

Însă ţine minte că frecarea închieturilor este interzisă. Acest lucru intensifică interacţiunea dintre parfum şi uleiurile tale naturale, deci alterează mirosul parfumului.

De asemenea, chiar dacă îţi place parfumul unei prietene, nu înseamnă că acesta ţi se va potrivi şi ţie. Acelaşi parfum poate mirosi diferit pe alte persoane, în funcţiede cum reacţionează cu elementele chimice ale corpului.

Când miroşi mai multe parfumuri pentru a alege cel pe care îl vei cumpăra, dă-i nasului tău o pauză din când în când. Evită să încerci mai mult de trei unul după altul, pentrucă nasul tău va începe să nu facă diferenţa dintre mirosuri. Din acest motiv, cele mai multe parfumuri au la îndemână un vas cu boabe de cafea pecare să le miroş, pentru ca simţul mirosului să îţi revină la normal.

Nu uita să te înscrii la concursul COSMO My Burberry pentru a câştiga un parfum!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.