Lectia de imbujorare

Dacă aplicarea blush-ului te pune în dificultate – calmează-te! Iată un ghid simplu pentru a stăpâni una dintre cele mai hot tendințe ale sezonului.

Pasul 1

Mai întâi, găsește nuanța potrivită. Blush-ul nu este un produs care se potrivește oricui – tonul natural al pielii tale este cel mai bun etalon în a descoperi cea mai flatantă nuanță de blush.

Tutorial video: Trucuri pentru conturarea fetei

Dacă ai ten mediu

Nuanța peach are în compoziția ei cormatică doza perfectă de tonuri de bej cu aspect natural și rozuri strălucitoare potrivite pentru tine.

3348901169943_1

Dior Diorblush, Peach Splendor, 187 lei

Dacă ai ten deschis

Rozurile ca guma de mestecat îți vin tare bine, fiind tonuri deschise, fără să contrasteze cu subtonurile albăstrii ale pielii.UK200012103_BYTERRYBy Terry Cellularose Blush Glace, Rose Melba, 250 lei

Dacă ai ten măsliniu

Nuanțele de corai pun în valore nuanțele aurii ale pielii tale ușor bronzate.

rumjana---chanel-joues-contraste-10541-20130726004433

Chanel Joues Contraste Powder Blush, Malice, 193 lei

Dacă ai ten închis

Magenta are profunzime și nu va fuziona cu tenul tău închis la culoare.

3605970693442_372_ROSEPARADIS_BLUSHSUBTILSHIMMER_1000x1000

Lancôme Blush Subtil Shimmer, Rose Paradis, 240 lei

Cum fac să reziste?

Aplicarea în straturi e cheia. Mai întâi așterne un rând de blush cremă, acoperă-l cu pudră translucidă și apoi un strat de fard de obraz pudră, în nuanța similară blush-ului cremă, spune make-up artistul Sonia Kashuk.

10 trucuri pentru un make-up rapid

Ce fac dacă am aplicat prea mult?

Folosește o pensulă densă pentru a-l îndepărta sau pentru a-l estompa aplicând pe deasupra o pudră translucidă, care va atenua din intensitatea nuanței, sugerează Kashuk.

Pot purta blush și pudră bronzantă în același timp?

Poți și chiar ar trebui. Dar nu substitui blush-ul cu pudra bronzantă – pentru a obține un look radios, cu un aspect cât mai natural, mai întâi aplică bronzer-ul, apoi un blush cu tentă rozalie.

Pasul 2

Obține nuanța ideală

Pigment (tint). Aceste blush-uri lichide super-fine pătrund în mod natural în piele. PONT O picătură se poate transforma într-o pată, deci folosește o pensulă pentru a dispersa culoarea rapid, spune Kerry Cole, make-up artist Becca.

Reguli pentru un machiaj rezistent la intemperii

Cremă. Cel mai bun prieten al începătoarelor într-ale blush-ului. Acesta se estompează ușor și poate fi aplicat treptat. PONT Degetele lasă amprente vizibile, folosește și aici o pensulă, sugerează Kashuk.

Pudră-cremă. Simplitatea unei creme cu beneficiul rezistenței caracteristice pudrei. PONT Aplică-l peste fondul de ten, dar pe sub pudra translucidă. Acest tip de blush nu are aderență dacă este aplicat la final, susține Kashuk.

Pudră mată. Se așterne uniform și anulează strălucirea feței. PONT Folosește o pensulă pufoasă, spune Kashuk, o densitate redusă a perilor înseamnă mai puțin produs și mai mult control asupra aplicării.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise