Laptele demachiant, din nou la modă

Toate formulele de îndepărtare a machiajului apărute în ultimii ani au pus laptele demachiant în umbră. Motiv numai bun să se reinventeze…

Până acum ai încercat, probabil, mai toate produsele de curățare și demachiere (da, sunt – sau ar trebui să fie – doi pași distincți ai ritualului de îngrijire a pielii), dar există o formulă cu care s-ar putea să fii mai puțin familiarizată: laptele demachiant. Deși este unul dintre pionierii demachiantelor (mama ta îți poate confirma), multitudinea de formule care au invadat piața i-au făcut concurență neloială, se pare. Nu de alta, dar laptele demachiant  este un produs care întrunește toate calitățile necesare unui produs bun pentru îndepărtarea machiajului: este delicat, nu usucă pielea, hidratează, este ușor de folosit și, nu în ultimul rând, înlătură eficient și rapid orice urmă de machiaj.

1. Givenchy Ready-to-Cleanse Fresh Cleansing milk, 162 lei

Ușoară și proaspătă precum apa, formula acestui lapte demachiant pare că se topește atunci când o aplici pe față. Rolul său își depășește atribuțiile, având și un efect de iluminare și tonifiere a tenului, imediat după demachiere. Se folosește cu dischete de bumbac (ceea ce-ți va aminti – probabil – de perioada liceului).

2. My Clarins Re-Move Micellar cleansing milk, 82 lei

Când nu te poți decide dacă preferi lapte demachiant sau apa micelară, le poți alege pe amândouă. Acestă formulă 2-în-1 chiar combină efectele celor două soluții de înlăturare a machiajului și impurităților, cu precizarea că nu necesită clătire, ceea ce este un mare plus. În plus, este o formulă prietenoasă cu tenul, pe bază de extracte naturale de migdale și smochine.

3. Ecooking Gentle Cleansing milk, 129 lei

Îmbogățit cu extract de castravete și glicerină organică, precum și cu Vitamina E organică, acest demachinat „cruelty-free” se adresează în special tenului uscat și/sau sensibil. Astfel, după îndepărtarea machiajului – se aplică pe față și apoi se clătește cu apă sau un prosop ud -, pielea este deja hrănită, hidratată și perfect curată.

4. Shiseido Extra Rich Foaming Milk, 223 lei

Un exemplu grăitor pentru evoluție, „spuma de lapte” demachiant de la Shiseido și-a luat rolul în serios: nu este doar o formulă pentru îndepărtarea machiajului, ci și un adevărat tratament pentru ten, înregistrând rezultate uimitoare atât imediat după folosire, dar mai ales la intervale mai mari de timp (ex.: îmbunătățirea texturii tenului).

5. Chanel Le Lait Douceur d’Huile Anti-pollution cleansing milk to oil, 202 lei

Faptul că se transformă pe măsură ce-l aplici prin masaj pe față te cucerește de la prima utilizare. În timpul acestui proces, orice urmă de machiaj, cremă de protecție solară, dar mai ales impuritățile pe care le dobândim peste zi – dispar ca prin minune, lăsând tenul curat, luminos și proaspăt. Extractul de algă albastră protejează în plus tenul de poluare, în vreme ce Salicornia Marina hidratează și fortifiază pielea.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.