La ce se gandesc barbatii atunci cand te tunzi?

Tunsul părului este cel mai bun mod de a face un bărbat să o ia razna.

  1. Oh, Doamne! S-a tuns? Ce și-a făcut la păr se pune ca o nouă tunsoare? Nu observ nicio diferență… Ce să fac? O să stau aici liniștit și o să zâmbesc, iar dacă mă întreabă ceva legat de păr o să mă prefac că leșin. Funcționează atunci când un animal te atacă, poate funcționează și acum.
  2. E mai scurt? E posibil să fie mai scurt. Poate dacă mă prefac că am diaree și mă duc rapid la baie pot compara ultima ei poză de pe Facebook cu tunsoarea ei de acum, să îmi dau seama dacă e vreo diferență.
  3. Sunt destul de sigur că e aceeași culoare de păr. Poate e mai închisă. Sau mai deschisă. E mai deschisă? Și-a făcut șuvițe: De ce ar face asta? Nu știu ce să mai cred.
  4. Mi-aș dori să își fi ras tot părul de pe cap. Măcar așa știam sigur dacă s-a tuns.
  5. Nu pot observa nicio diferență, dar pun pariu că a costat vreo 300 de dolari. Ai putea face așa mult cu 300 de dolari. Aș putea să îmi iau un Playstation 4.
  6. O să spun doar că arată bine, apoi voi schimba subiectul.
  7. Oh, wow, a funcșionat! Și totuși… nu mă simt mai bine. Nu voi afla niciodată ce și-a făcut la păr. Oare care e secretul ei?
  8. Acum nu mă pot bucura de cina noastră împreună pentru că mă holbez la părul ei. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU TINE AZI?
  9. E deja ora 3 AM și încă mă holbez la părul ei. Dar nu o pot întreba ce și-a făcut la păr, va crede că am mințit-o când i-am zis că arată bine.
  10. O să înnebunesc. Poate e unul din lucrurile pe care nici nu trebuie să le înțelegi.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US 

Dieta de 7 zile pentru păr sănătos

Coafuri de party în tendințe

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise