Julianne Hough: coafuri pentru parul mediu (GALERIE FOTO)

Julianne are numeroase talente: dansează, cântă şi joacă în filme, dar asta nu e totul. Prezenţa ei este mereu încântătoare şi surprinzătoare, aşa că am hotărât să o folosim dept exemplu ”aşa DA” de coafuri de lungime medie.

Julianne obişnuia să poarte la începutul carierei în showbiz părul lung, coafat cu bucle mari, dar de câţiva ani buni tânăra artistă ne-a obişnuit cu o tunsoare de lungime medie. Blondina ne învaţă că deşi pare dificil de aranjat, părul de lungime medie poate fi coafat în moduri inedite.

Părul vedetei este vopsit mereu dar arată suplu şi mătăsos, iar culoarea blond i se potriveşte de minune. Julianne ne-a încântat întotdeauna pe covorul roşu cu tot felul de coafuri superbe şi simplu de realizat, aşa cum puteţi vedea în galeria foto de mai sus.

Julianne are faţa în formă de inimă şi arată grozav oricum îţi aranjează părul, fie că îl lasă liber uşor dezordonat, fie că îl prinde într-un coc simplu de balerină. Tu pe care dintre coafurile vedetei o preferi?

Alte vedete cu părul de lungime medie de la care te poţi inspira pentru coafuri sunt: Eva Longoria, Reese Witherspoon, Lilly Collins şi Kerry Russel.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.