InstaTrend: #HalfBun – coc pe jumătate

Tendințele de pe Instagram apar ca ciupercile după ploaie, abia mai ținem pasul cu ele! Vestea și mai bună: nu te poți plânge că duci lipsă de inspirație în ceea ce privește frumusețea. Cea mai nouă obsesie este un super coc pe jumătate- #HalfBun sau #TheHun.

coc pe jumatate

Indiferent de textura părului tău, fie el drept sau imposibil de creț, acest semi-coc este extrem de simplu de realizat și se potrivește oricui. E o coafură potrivită în orice fel de ocazie nepretențioasă, sau pentru acele zile în care trebuie numai de uscat / îndreptat / buclat părul nu ai timp.

#TheHun, cum mai este numit semi-cocul, este și preferatul multor vedete de la Hollywood, precum JLo, Selena Gomez sau Vanessa Hudgens.

coc pe jumatate

Pentru a-ți face un coc pe jumătate, ai nevoie doar de o cremă pentru coafat sau o spumă cu nivel de fixare mic spre mediu, și o agrafă sau un elastic pentru fixare. Poți să-ți strângi părul din secțiunea de sus și imediat după baie, după ce ai absorbit excesul de apă din păr și ai aplicat spuma, pentru a obține un efect „wet-look”.

Coafură cu beneficii

Semi-cocul este una dintre acele coafuri care te poate scoate din impas. De exemplu, după o zi în care ți-ai purta părul așa, trebuie să mergi la un eveniment ceva mai elegant… Sau, ai dormit la iubitul tău, iar în zori ai o ședință importantă la serviciu. Nimic mai simplu: desfă cocul, trece-ți mâinile prin păr pentru a amesteca șuvițele drepte cu cele ondulate de pe urma răsucirii, aplică un produs flexibil pentru fixare și uite cum ai părul coafat din nou, fără pic de efort.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.