Instagram Trend: #WatermelonHair

Cea mai nouă modă pe Instagram este etalarea părului vopsit în culorile pepenelui roșu. Încearcă și tu #watermelonhair.

instagram watermelon hair

Cam ce se mai putea „scorni” în materie de colorarea părului, după #rainbowhair, #chalking, #pastelhair, și așa mai departe…!Ei bine, creativitatea coloriștilor este de departe cea mai productivă. Noua obsesie a fetelor (pe Instagram și nu numai) este părul colorat în culorile pepenelui roșu, mai exact, verde în partea de sus, o trecere scurtă vernil, urmată de roșu sau fuchsia.

Poți opta pentru o colorare permanentă, însă ar fi bine să mergi la salon pentru asta, sau ai varianta cretei ori spray-urilor nuanțatoare pentru păr (culoarea se vede mai bine pe părul blond). Avantajul este că acest stil nu are nevoie de întreținere frecventă, dat fiind că nuanțele pepenelui sunt din cele mai diverse. Cel mult, vei avea nevoie de o nuanțare a rădăcinilor.

Totuși, dacă alegi colorarea permanentă, trebuie să știi că este nevoie de un ritual special, dedicat întreținerii culorii, recomandat de hair-stilistul tău. Culoarea se estompează destul de repede, în special în condiții de soare, apă cu clor și apă de mare/sărată.

Ți-am făcut… poftă de pepene? E bun pentru a-ți menține silueta, însă asta nu e tot. Am aflat, tot de pe Instagram, că deliciosul fruct reprezintă o sursă de inspirație și pentru manichiură. Alege-ți modelul din galeria de mai jos:

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.