Instagram Trend: #multimasking

Pune în aplicare cea mai nouă strategie de beauty marca Instagram: #multimasking, sau cum să răspunzi tuturor nevoilor tenului tău în același timp!

Cu siguranță, te-ai aflat de multe ori în fața unui raft doldora de măști faciale, neștiind ce să alegi, dat fiind că tenul nu se rezumă niciodată (sau poate doar la adolescență) la o singură problemă.
Pui mâna pe masca hidratantă, însă nici cearcănele nu-s de ignorat. Liniile fine sunt pe punctul de a trece la nivelul de riduri și parcă pielea începe să-și piardă din fermitate… Hmm, oricât ai încerca să-ți reprioritizezi nevoile, nu-ți iese. Și dacă le-ai pune pe toate pe primul loc? Da, poți!

Un nou trend face furori pe Instagram: #multimasking. Derivat din termenul „multi-tasking”, care se referă la calitatea de a îndeplini mai multe sarcini în același timp, „#multimasking” presupune aplicarea mai multor măști în același timp, câte una pe fiecare zonă de piele, în funcție de problema vizată.

Principiul #multimasking este extrem de simplu: fiecare zonă cu problemele ei! Totul e să identifici corect nevoile tenului și să alegi produse care țintesc respectiva problemă.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dar ce fel de măști trebuie să alegi pentru fiecare zonă a feței? Schema simplificată arată cam așa:

PE ZONA „T” – FRUNTE, NAS, BĂRBIE: măști cu proprietăți matifiante, pentru curățarea porilor cu acid salicilic, argilă, AHA/BHA)
PE ZONA OCHILOR: măști hidratante, anti-rid sau anti-ageing, cu retinol
PE OBRAJI: măști hidratante, pentru fermitate, cu efect de umplere a ridurilor sau pentru pete pigmentare, conținând ingrediente precum acidul hialuronic, Vitamina C sau alți antioxidanți

Cosmo loves #multimasking

#multimasking
Foto: Manole Sava
1. Tratament Spa
Nimic nu bate argila a capitolul ingrediente pentru o piele radioasă, datorită capacității acesteia de a purifica tenul în profunzime. Încearcă măștile din gama Planet Spa de la Avon – Turkish Thermal Baths Puryfying Rhassoul Clay face mask, 21 lei

2. Nicio pată, niciun coș
Utilizată săptămânal, aceasta masca pe baza de argila și arbore de ceai contribuie semnificativ la curățarea în profunzime a tenului, la catifelarea pielii, minimizarea coșurilor și combaterea petelor pigmentare, inclusiv cele dobândite în urma expunerii la soare. The Body Shop Tea Tree face mask, 43 lei.

3. Hidratare în stil mare
O poți folosi pe post de cremă, însă acționează ca o mască pentru a hrăni intens pielea uscată. Însă cea ne-a plăcut maxim este faptul că îmbunătățește instantaneu aspectul tenului, dîndu-i suplețe și strălucire. Qirines Le Wrap D’eau balm, 281 lei

4. Pentru tenul „rebel”
Pe lângă efectul intens hidratant al acestei măști – noi adorăm toate produsele GlamGlow – masca din borcanul turcoaz oferă pielii și beneficiul calmării. Poate fi aplicată, după caz, de trei ori pe săptămână câte 20 de minute sau o noapte întreagă.
GlamGlow Thirsty mud, 225 lei

5. În timp ce tu dormeai…
…măștile nocturne de la Sephora acționau; formulate cu ingrediente active precum perle, ginseng, lotus, rodii, trandafir, miere, etc., (în imagine rodii și ginseng), măștile capsulă țintesc revitalizarea totată a tenului.
Sephora Sleeping Masks, 29 lei

6. Detox facial
Inspirată din formula celui mai eficient produs al „casei” masca „hit” de la Dr. Brandt vizează oxigenarea tenului, hidratând în profunzime, iluminând intens și revitalizând vizibil pielea (și în numai trei minute) mult încercată în anotimpul torid. Are efecte vizibile și în reducerea liniilor fine.
Dr. Brandt Oxygen Facial flash recovery mask, 319 lei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.