(P) Îngrijirea scalpului, cheia unui păr sublim

Ritualul tău de îngrijire va cunoaște rezultate uimitoare, grație inovației ageLOC® Galvanic Spa™, un super-gadget ce poate fi folosit și în îngrijirea scalpului. O să ne mulțumești…

Știi vorba aceea, „fericirea e în lucrurile mici”. Păi, dacă e s-o aplicăm în domeniul frumuseții, un lucru, mai precis un aparat mic, dar inteligent și puternic, o să te facă mai fericită. De fapt, mai tânără și mai frumoasă. Este vorba despre ageLOC Galvanic Spa de la Nu Skin, un dispozitiv modern bazat pe o tehnologie inovatoare care, împreună cu ingredientele brevetate din produsele de îngrijire ale brandului, dau naștere unui ritual de înfrumusețate fără egal. Folosind un curent galvanic auto-reglabil, întâlnit frecvent în spa-uri de renume, acesta optimizează procesul prin care pielea absoarbe ingredientele din produsele destinate îngrijirii tenului, corpului și scalpului. În sprijinul acestei teorii vin cercetările de laborator, care arată că utilizarea curenților galvanici poate ajuta la furnizarea optimă a ingredientelor anti-îmbătrânire către piele.

Încă de la lansarea sa, acum mai bine de 15 ani, Galvanic Spa, conductoarele și produsele însoțitoare au trecut prin schimbări majore, pentru ca astăzi să cunoască cea mai bună variantă a sa: ergonomic – astfel încât să poată urmări fidel volumele feței și conturul capului și corpului, cu afișaj LED clar și avertizare audio, lesne de folosit și intuitiv (durata tratamentului şi polaritatea sunt pre-programate automat pentru a se ajusta în funcţie de selectarea tipului de aplicare), Galvanic Spa este noul tău remediu de frumusețe.

Și pentru că nu toată lumea are nevoie de același nivel de curent galvanic, prin adaptarea curentului la cerințele specifice, instrumentul ageLOC Galvanic Spa permite fiecărui utilizator să aibă parte de cea mai confortabilă și eficientă experiență posibilă. Pentru a regla corect nivelul curentului pentru fiecare persoană, instrumentul transmite o încărcătură controlată de curent pielii, pentru a măsura de cât timp are nevoie curentul pentru a se reîntoarce. Apoi, dispozitivul selectează nivelul de curent cel mai confortabil pentru piele. Acest proces simplu înlocuieşte anii de instruire pe care esteticienii trebuie să-i urmeze pentru a efectua aplicații galvanice eficiente într-un centru spa. Asta înseamnă că, spre deosebire de un tratament de salon, cu ageLOC Galvanic Spa ai din start garanția că vei obține rezultatele dorite.

Având conductori suplimentari și produse complementare concepute pentru fiecare zonă amintită mai sus, acest dispozitiv de frumusețe cu acțiuni multiple îți oferă o experiență spa la domiciliu, dar cu rezultate „de salon”. Cei patru conductori inter-schimbabili de care acesta dispune îți vor revoluționa pentru totdeauna rutina de frumusețe:

  • Conductorul ageLOC pentru faţă – suprafața mare conturată și canelată menține produsul în contact permanent cu pielea.
  • Conductorul pentru zonele de focalizare – un cap plat, neted, în formă ovală, centralizează zona de contact de suprafață, asigurând un contact optim cu pielea.
  • Conductorul pentru corp – format din trei noduri rotunjite pentru a extinde aria de acoperire a produsului.
  • Conductorul pentru scalp – seamănă cu un pieptene și alunecă ușor prin păr, menținând contactul între ingredientele cheie ale produselor de îngrijire capilară și scalpul tău.

Head Spa

De când așteptam și un dispozitiv care să vizeze și zona capului, a pielii ascunse sub podoaba capilară? ageLOC Galvanic Spa, împreună cu conductorul dedicat scalpului și produsele din Gama Nutrion de la NuSkin (formulate special pentru a fi folosite exclusiv în combinație cu dispozitivul), oferă scalpului și părului tău ocazia de a cunoaște perfecțiunea. Gama este formată din trei produse compatibile cu aparatul, pentru un ritual complet:

– ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum, un serum complex, bogat în ingrediente esențiale pentru scalp și rădăcini, pentru un păr mai bogat, cu un aspect revitalizat.

– ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo, o formula de curățare a scalpului și părului ce oferă hrănire optimă pentru un păr bogat, cu aspect sănătos, în timp ce un amestec exclusiv de ingrediente îți oferă extra volum și strălucire.

– ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner, balsamul pentru păr și scalp ce hrănește intens la fiecare utilizare, oferind părului volum și strălucire, îmbunătățind condiția părului deteriorat.

Formule inteligente

Formulate special pentru a-și uni forțele cu dispozitivul Galvanic Spa întru frumusețea pielii, cele trei produse din gama Nutriol dedicate îngrijirii scalpului și părului duc această misiune la un alt nivel.

– ageLOC® Nutriol® Scalp & Hair Shampoo susține părul subțire, stresat și afectat de semnele de maturizare grație unui amestec exclusiv de ingredient (de exemplu lactatul de sodiu, un umectant ce intensifică hidratarea). Îți proate proteja părul împotriva decolorării și căldurii excesive a aparatelor de de coafat, contribuind totodată la reducerea ruperii firului și menținându-i aspectul sănătos, puternic și strălucitor, zi după zi, cu fiecare utilizare.

– ageLOC® Nutriol® Scalp & Hair Conditioner asigură hrănire și hidratare la fiecare utilizare, contribuind la îmbunătățirea condiției scalpului și a părului subțire și afectat de vârstă, prin consolidarea fiecărui fir, de la vârf și până la rădăcină. Eficiența sa se bazează pe o proteină necesară pentru scalp și păr (obținută din drojdie hidrolizată), ce ajută la întărirea părului până la rădăcină. Iar pentru că misiunea balsamului este hidratare, acesta conține unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter) și glicerină, care hidratează și hrănesc părul uscat, deteriorat și suspus coafurilor frecvente.

– ageLOC® Nutriol® Intensive Scalp & Hair Serum, vedeta gamei, poate fi considerat un adevărat panaceu al îngrijirii capilare: cu o formulă asociată în mod unic cu dispozitivul ageLOC Galvanic Spa, îmbogățit cu ingrediente esențiale pentru scalp și rădăcini (un amestec brevetat ageLOC pentru Scalp ce se adresează sursele semnelor vizibile ale îmbătrânirii scalpului, proteine pentru revigorarea scalpului și luciu natural, Panthenol – care hrănește și revigorează deopotrivă scalpul și părul, și alte ingredient precum extractul de floare de trifoi roșu, Dextran și Acetil tetrapeptidă-3 care calmează scalpul, această formulă fără clătire, care nu îngrașă părul, întărește și fortifică scalpul zi de zi. Părul subțire, stresat și îmbătrânit devine mai bogat și mai sănătos pe zi ce trece, în numai două minute de tratament cu serumul aplicat cu dispozitivul minune Galvanic Spa (dimineața și seara).

Rezultate grăitoare

La ce să te aștepți după ce vei opta pentru acest super-sistem? Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al Nu Skin a apelat la o terță parte, o unitate profesională de testare pentru a evalua clinic utilizarea sistemului ageLOC Nutriol Scalp & Hair system și a dispozitivului Galvanic Spa. Astfel, s-a efectuat un studiul in-vivo pe consumatori, timp de șase luni (19 bărbați și 33 de femei, cu vârste cuprinse între 30 și 71 de ani, care aveau, după spusele lor, păr subțire și/sau degradat). Subiecții au fost instruiți să aplice ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum pe scalp de două ori pe zi și să continue după fiecare aplicare cu un tratament de două minute cu ageLOC Galvanic Spa. Subiecții au folosit ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo și ageLOC Nutriol Hair & Scalp Conditioner în locul șamponului și a balsamului lor obișnuit.

Evaluarea clinică a scos la iveală rezultate uimitoare, subiecții remarcând următoarele:

– Volum sporit cu +107%

– Păr mai moale cu +106%

– Păr mai lucios cu +84%

– Păr mai bogat cu +67%

În plus, peste 90% dintre subiecți au remarcat la finalul studiului o îmbunătățire a densității, moliciunii, strălucirii și sănătății părului, plus o reducere cu 72% a numărului de fire de păr rupte. Crede-ne, părul pe care l-ai visat dintotdeauna este mai simplu și mai rapid de obținut decât ai crede! 

Text: Ana Maria Prunariu

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.