Ingrijirea pielii primavara

Pentru a avea o piele frumoasă şi sănătoasă, este necesar ca primăvara să (re)începem să folosim anumite produse adaptate nevoilor pielii. Acestea ne vor ajuta să facem faţă schimbărilor climatice care au loc în perioada ce urmează.

Pentru început, foloseşte o cremă de faţă ce conţine SPF. Chiar dacă nu suntem în toiul verii, soarele începe să îşi facă apariţia din ce în ce mai des, iar razele sale sunt mai puternice decât crezi. O cremă cu SPF este importantă pentru a avea pielea protejată împotriva arsurilor solare, dar şi a îmbătrânirii premature.Vocabular de… protectie solara

Apoi, ai grijă să îţi cureţi mai bine tenul, dar şi restul corpului. Este posibil ca după iarnă pielea ta să nu mai fie atât de luminoasă ca înainte. Investeşte într-un cleanser bun pentru ten şi nu uita exfolierea! Aceasta din urmă este necesară pentru a îndepărta celulele moarte, permitând cremei hidratante să fie mai eficientă.

Cum sa iti cureti eficient tenul

COSMO tip: În loc să foloseşti un exfoliant puternic săptămânal, alege unul mai blând pe care să îl foloseşti de două ori pe săptămână. În felul acesta, eviţi să deteriorezi pielea.

Nu uita nici de picioare! De multe ori le neglijăm în timpul iernii şi suntem nemulţumite de aspectul lor primăvara şi chiar vara. Începe de acum să foloseşti cât mai des o piatră ponce pe zonele cu probleme, apoi aplică înainte de culcare o cremă foarte hidratantă (şi crema de gălbenele sau chiar uleiul de măsline te ajută foarte mult) pe călcâie, pune-ţi ciorapi şi fugi la somn. Dimineaţa vei fi uimită de diferenţă.

4 pasi pentru a avea picioare superbe

Tu ce trucuri foloseşti primăvara pentru a-ţi recăpăta pielea sănătoasă şi luminoasă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.