Ingrijirea parului: shopping cu cap

Îți dorești ca părul tău să arate super-tare… dar bugetul nu-ți permite să îți completezi trusa pentru îngrijirea părului? Ia-ți tot ce-ți trebuie pentru a-ți răsfăța și aranja părul.

DESCURCĂ PĂRUL. Nu încerca să-ți descurci cosițele cu orice fel de pieptene sau perie, pentru că se poate rupe. Există perii special create în acest sens, de exemplu Tangle Teezer, 50 lei.

produse pentru ingrijirea parului

ȘAMPON USCAT. Când nu ai timp să-ți speli părul, șamponul uscat te scoate din impas, grație capacității sale de a absorbi excesul de sebum de pe scalp: Batiste Dry shampoo Fresh, 30 lei.

ingrijirea parului sampon uscat

FIXARE ȘI STRĂLUCIRE. Orice trusă pentru îngrijirea părului trebuie să conțină un serum pentru strălucire, de exemplu Douglas Hair Style&Shine orange&vitamins, 42 lei.

ingrijirea parului

BUCLE PERFECTE. Procură-ți o perie ceramică pentru coafat, care să-ți onduleze/îndrepte părul ca la coafor; încearcă EuroStil Ceramic Brush 50mm, 33 lei.

perie ingrijirea parului

MASCĂ DE HIDRATARE. Părul uscat are nevoie de un remediu rapid și eficient în îngrijirea părului, precum Kallos Silk hair mask, olive oil & silk protein, 18 lei.

masca ingrijirea parului

SPĂLAT CU BENEFICII. Ritualul pentru îngrijirea părului trebuie să înceapă bine, pentru a avea rezultate; curăță-l cu șamponul Nivea Volume Sensation Shampoo + Liquid keratin, 13,96 lei.

sampon ingrijirea parului

BUCLE PIEPTĂNATE. Se poartă buclele în stilul anilor 70, perfect netede; piaptănă-le cu Hercules carbon comb, 30,9 lei (Melkior).

pieptene carbon coada 30,9 lei Melkior

TRATAMENT DE HIDRATARE. Uleiul trebuie să fie prezen în ritualul pentru îngrijirea păruluo, mai ales când avem de-a face cu păr uscat; Dove Pure Care Dry oil nourishing treatment, 39,99 lei.

ulei ingrijirea parului

SOLUȚIE REPARATOARE. Când nu mai ai timp pentru a trece prin toți pașii ritualului pentru îngrijirea pielii, poți înlocui balsamul cu un spray fără clătire: Gliss Hair Repair express conditioner,  14,29 lei.

spray ingrijirea parului

COAFURI CREATIVE. Pentru a obține o coafură în doi pași și trei mișcări, aplică pe păr o spumă precum Taft  Three Weather Taft ULTIMATE hold mousse, 12,99 lei.

Spumă modelatoare de păr Three Weather Taft ULTIMATE, 200 ml, preț 12,99 lei

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.