Îngrijirea părului: produse pentru vreme rece

Se apropie sărbătorile, iar părul tău arată mai rău ca niciodată? Am găsit cele mai eficiente soluții pentru îngrijirea părului uscat și/sau deteriorat, potrivite pentru sezonul rece.

Afară-i frig de crapă pietrele, în casă duduie încălzirea, iar confortul te face să uiți de faptul că pielea și părul au de suferit de pe urma schimbărilor bruște de temperatură, a aerului uscat. În plus, dat fiind că părul tău e uscat și neascultător, te străduiești de cel puțin două ori mai mult să te coafezi, folosind foehnul, ondulatorul sau placa, ceea ce-i face părului un și mai mare rău, deshidratându-l, predispunându-l la cădere, rupere și despicare. Iată cinci produse perfecte pentru îngrijirea părului afectat de toți acești factori:

PĂR USCAT ȘI REBEL. Încearcă serumul Kava Kava Hydro-Serum cu ceramide,  rozmarin, ginkgo şi esenţă de kava kava. Acesta înmoaie, netezeşte, controlează şi sigilează cuticulele părului uscat, deteriorat şi rebel. Conţine substanţe active care formează un film ce oferă protecţia împotriva umidităţii din atmosferă, lăsând părul disciplinat uşor de aranjat şi strălucitor.

îngrijirea părului

TRATAMENT FĂRĂ CLĂTIRE. Spray-ul Keratin Boost Essence din gama LuxeOil de la Wela SP este un tratament leave-in sub formă de spray, ce pătrunde în structura părului și protejeaza cheratina proprie părului. Conține un amestec de trei uleiuri prețioase: uleiul de migdale hidratează, cel de jojoba regenerează iar cel de argan hrănește intens.

îngrijirea părului

MASCĂ NUTRITIVĂ. Dacă ai părul vopsit ori decolorat, cu siguranță e și destul de uscat, iar masca Max Repair acțion ează fix în această direcție, fiind îmbogățită cu ulei din nucă Braziliană, ce stimulează regenerarea, hrănește și protejează părul de agresiunile zilnice. 

TRATAMENT DE VREME RECE. Gama Penetrait de la Sebastian Professional, din care face parte și masca de mai jos, se adresează părului stresat. Conține un sistem activ de hidratare ce penetrează firele, protejându-le de neplăcerile cauzate de tratamentele chimice, căldura sau vremea de afară. Totodată, formula oferă un aspect mătăsos de lungă durată și protejează culoarea părului.

îngrijirea părului

ULTIMA REDUTĂ ÎN ÎNGRIJIREA PĂRULUI. Când părul tău devine fragil, casant, cu semne de agresiune vizibilă, probabil ești tentată să renunți. Încearcă masca Repair de la Luiza Essence, un tratament creat special pentru părul care a trecut prin schimbări drastice de culoare, stil sau alte tipuri de agresiuni. Este bogată în uleiuri organice, minerale și vitamine necesare reparării părului distrus.

îngrijirea părului

INFUZIE DE NUTRIENȚI. Balsamul este necesar după fiecare spălare a părului, iar Deep Moisture de la Londa Professional este un balsam cu efect instantaneu, ce hidratează părul cu extracte de miere și mango, redând pe loc părului suplețea și flexibilitatea.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.