Ingrijirea parului: ce produse sa folosesti pentru a-l salva

Îngrijirea părului este foarte importantă! COSMO îți prezintă 5 metode prin care îți poți salva părul, în funcție de tipul acestuia!

Vrei să ai părul perfect, dar nu știi ce produse de îngrijire să folosești? Ce-i drept, atunci când vezi ce multe există pe piață te poți simți copleșită, mai ales pentru că fiecare se adresează unei probleme diferite.Îngrijirea părului: ce produse să folosești pentru a-l salva

Dacă ai părul creț și rebel, folosește o cremă sau un gel care să îl îmblânzească. Și uleiurile de păr sunt grozave, pentru că îți hidratează și aranjează șuvițele așa cum îți dorești.

Îndreptar pentru spălarea părului

Dacă ai părul foarte fin, folosește spumă pentru volum. Evită produse precum uleiul de păr, ceara sau pomada.

Dacă ai părul foarte uscat, folosește o mască intens hidratantă o dată pe săptămână. Evită spray-urile, gelurile și spumele care conțin alcool. De asemenea, evită să folosești uscătorul de păr, placa sau ondulatorul, mai ales fără un produs pentru protecție termică! Îngrijirea părului uscat sau deteriorat poate fi dificilă, însă nu e imposibil să ai un păr de invidiat!

3 obiceiuri care-ți strică părul

Dacă ai părul foarte aspru, folosește uleiuri de păr și creme în loc de produse tip gel sau ceară.

Dacă ai părul gras, produsul perfect pentru tine este șamponul uscat. Va absorbi excesul de sebum, iar părul va avea mai mult volum. Evită produsele cu „sodium lauryn sulphate” notat pe lista de ingrediente. De asemenea, spală-ți părul cu apă călduță, nu fierbinte.

După cum vezi, îngrijirea părului nu trebuie să fie foarte complicată. Nu e nevoie de zeci de produse pentru a avea un păr minunat, ci ajunge să le folosești pe cele potrivite tipului tău de păr!
*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise