Îngrijirea gâtului. Cum să îi păstrezi aspectul tânăr

Îngrijirea gâtului este foarte importantă dacă vrei să arăți tânără cât mai mult timp posibil. Această parte a corpului este una dintre primele care îmbătrânește, motiv pentru care îți vom explica ce ai de făcut pentru a arăta cât mai bine.

Spală bine gâtul seara

Poate fi enervant să te speli pe gât seara, dar este foarte important. Radicalii liberi îți pot afecta pielea în timpul nopții, deci nu uita ca în fiecare seară să îți cureți atât tenul, cât și gâtul.Citește și: Super-ingrediente pentru îngrijirea pielii 

Hidratează zilnic gâtul

Folosești o cremă de față atât dimineața, cât și seara, dar cum rămâne cu gâtul? Pentru ca acesta să arate bine și peste 10, 20 sau 30 de ani, e necesar să hidratezi și pielea din această zonă. Poți folosi o cremă de față, una de corp sau una specială pentru gât. Îți recomandăm produsele ușoare, cu un conținut mare de anti-oxidanți.

Folosește produse cu SPF

Produsele cu SPF trebuie folosite pe toată durata anului, atât de față, cât și pe gât. Așa cum spuneam și mai sus, această zona este una dintre primele care îmbătrânește, deci ai grijă de ea.

Citește și: 7 sfaturi pentru îngrijirea zonei ochilor 

Stai cât mai puțin cu capul în jos

Fie că folosești telefonul sau citești o carte, încearcă să nu stai cu capul în jos, pentru a evita apariția ridurilor.

Fă exerciții pentru gât

Iată un exercițiu simplu pentru fermitatea pielii: ridică bârbia spre tavan, ține limba în cerul gurii, zâmbește și încearcă să înghiți.

Citește și: Îngrijirea părului: cum scapi de mătreață 

Tu îți îngrijești zona gâtului? Ce ai mai adăuga pe lista noastră?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.