Ingrijire nocturna pentru parul tau

Un ritual de ingrijire nocturna poate fi piesa care lipsea din puzzle-ul parului superb.

Că noaptea-i un sfetnic bun știai și tu, însă somnul poate fi benefic și pentru părul tău, dacă aplici de cu seară produsul de ingrijire nocturna potrivit. Fă-ți părul mai frumos… peste noapte!

Controlul pagubelor

Dacă folosești aparate de coafat la cald, este aproape imposibil să ai un păr perfect sănătos. Masca de ingrijire nocturna Bumble & Bumble While You Sleep Overnight Damage Repair Masque, 213 lei, exclusiv la Sephora, cu ulei de Camelie (o bombă de antioxidanți), susține hrănirea intensă și refacerea fibrei capilare în timpul somnului, reparând daunele existente și protejând părul de agresiunile viitoare.

Cura de detox

Când simți că ai prea multe pe cap… la propriu, ai nevoie de un scrub detoxifiant pentru păr. Noile game Douglas Hair conțin produse inovatoare precum Douglas Hair Deep Detox purifying scrub, 47 lei, ideală pentru a-ți curăța optim scalpul și părul. Începe-ți dimineața în forță, mintea (și părul) limpede!

Vârfuri salvate

Nu foarfeca este soluția pentru vârfurile uscate – uleiul pre-șamponare cu cocos de la The Body Shop – Cocnut Oil Brilliantly Nourishing, 58 lei, poate fi folosit pe post de tratament nocturn pentru hidratare, fiind lesne de îndepărtat în zori, prin spălarea părului. Pentru a prelungi efectul uleiului de cocos, îl poți aplica și după spălare, numai pe vârfuri, astfel încât vârfurile să fie hrănite și protejate peste zi.

Forțe de ordine

Spune adio fielor rebele cu această mască de noapte pe bază de trandafiri – Sephora Rose Hair Sleeping mask, 20 lei, ideală chiar și pentru călătorii, fiind dotată cu o cască de păr ce stimulează o mai bună penetrare a măștii-cremă în firul de păr.

Strălucire reală

Ritualul de îngrijire a părului din ajun se poate dovedi zadarnic în zori, după ce părul tău s-a frecat de așternuturi. Redă-i strălucirea și finețea cu un tratament leave-in ce sigilează, protejează și prelungește efectele tratamentelor anterioare: System Professional Extra Elastic Force, 315 lei.

Curățare zilnică

Spălarea zilnică a părului poate fi în dezinteresul acestuia, dacă produsul folosit nu este ales cu atenție. Șampoanele micelare de la Nivea (Reparator sau Purifiant), 18 lei, oferă o curățare ușoară, dar totodată eficientă și revigorantă întreaga zi, pentru a-ți menține părul hidratat și frumos, având grijă și de scalpul sensibil.

Proba de rezistență

Te gândești că nu ți-a rămas decât să te tunzi, ca să-ți salvezi părul? Stimulează creșterea părului și menține-i forța, indiferent de lungimea cu un serum pentru păr și scalp precum Kerastase Resistance Serum Extensioniste Leave-in, 169 lei.

Hidratare intensă

Soarele, sarea marină sau clorul din piscină dăunează părul cu tendință de uscare (mai ales dacă este decolorat chimic). Noul Nutri-Booster  Invigo de la Wella Professionals, 90 lei, cu extract de goji, ajută părul să-și regăsească echilibrul pierdut, oferindu-i hrănire intensă, strălucire și vitalitate.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.