#InfloresteCuNivea și câștigă un citybreak la Rozariul de la Mândruloc!

#InfloresteCuNivea și poți câștiga un citybreak în cea mai mare grădină de trandafiri din România!

By  | 

Sărbătorește împreună cu NIVEA lansarea noii game de apă micelară NIVEA Rose Micellair într-un mod inedit! Înscrie-te la concursul nostru și poți câștiga unul dintre cele 2 citybreak-uri în cea mai mare grădină de trandafiri din România, Rozariul de la Mândruloc!

Produsele din gama NIVEA Rose Micellair îndepărtează eficient machiajul, inclusiv cel rezistent la apă, curăță ușor, calmează și hidratează pielea. Formula cu apă de trandafiri restabilește echilibrul natural și nivelul de hidratare al tenului. După utilizare, pielea rămâne curată, iar tenul are un aspect revigorat și mai frumos.

Apa de trandafiri a fost folosită de-a lungul timpului în îngrijire, datorită proprietăților sale benefice asupra tenului. Printre acestea se numără revigorarea, hidratarea și catifelarea tenului, matifierea porilor, efectul antiinflamator și antioxidant și îndepărtarea excesului de sebum. De asemenea, poate reduce petele de pe ten, este eficientă împotriva machiajului rezistent la transfer și este delicată chiar și tu tenul sensibil.

Te poți bucura de aceste beneficii prin două produse: apa micelară bifazică NIVEA Skin Breathe și șervețelele micelare MicellAIR Skin Breathe. Poți găsi mai multe detalii despre noua gamă NIVEA Rose Micellair aici.

Ce poți câștiga? Unul dintre cele două premii constând în:

  • Două nopți de cazare la hotelul Leon & Spa 4* din Arad, pentru două persoane
  • Un tur absolut special la Rozariul de la Mândruloc, care vă va face să iubiți și mai mult trandafirii, dar și să învățați să-i îngrijiți corect
  • Un voucher de transport în valoare de 500 lei

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Postează pe Instagram o poză făcută de tine cu unul sau mai mulți trandafiri, care să conțină hashtag-ul #InfloresteCuNivea.

Echipa noastră va prelua și reposta zilnic cele mai bune fotografii, pe pagina de Instagram Cosmopolitan România. Toate fotografiile vor fi afișate și pe pagina campaniei.

Postările cu cele mai multe reacții pe Instagram vor câștiga automat unul dintre cele 2 premii.

Perioadă de înscriere: 24 aprilie – 24 mai 2019

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 iunie 2019.

Mult succes!

Citește AICI regulamentul concursului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *