Indreptar de protectie solara

COSMO a făcut „razie” pe plajă și a notat câteva erori (care favorizează îmbătrânirea pielii sau predispun la cancerul de piele), pe care le comiți sub soare. Slavă Cerului că sunt corigibile…

Recrutează-ți iubitul să te ajute în procesul de pregătire pentru piscină și retușurile de peste zi. Cea mai bună soluție: aplică loțiunea acasă, în costumul Evei, pentru a te asigura că nu ratezi nici un locșor.Update de protecție solară

Reutilizezi loțiunea din anii trecuți

Ingredientele active din crema de protecție solară își pierd efectul în timp. Căldura accelerează acest proces, deci ar fi bine sa-ți protejezi și formula nou-achiziționată ținând-o ascunsă la umbră, în geanta de plajă, iar dacă depășește termenul de garanție înainte de golire, arunc-o!

Folosești prea puțină cremă

Nu te zgârci cu SPF-ul! Scurge echivalentul unui pahar pentru shot-uri (30-45 de grame) de loțiune de soare între palme, apoi aplic-o de tot corpul din loc în loc și întinde peste tot pentru a beneficia de nivelul de protecție specificat pe sticlă.

Cum prelungești bronzul

Aplici o singură dată și gata

Transpiri, înoți, te ștergi cu prosopul, e cald, razele de soare ard… toate acestea afectează puterea cremei de protecție. Reaplică la fiecare două ore și ori de câte ori faci baie, transpiri la volei sau te ștergi cu prosopul de plajă.

Nu te porți bine cu fața ta

Cele mai multe femei se concentrează doar pe centrul feței, nu pe întregul perimetru, remarcă dermatologii. Pontul lor: aplică loțiunea din loc în loc, punctiform, pe față, apoi întinde uniform. Nu uita de urechi, zona aflându-se pe locul al treilea în ceea ce privește riscul de formare a carcinomului celular bazal ori scuamos.

Cele mai cool genți de plajă

Nu folosești destule accesorii

Nu uita de ochelarii de soare, care-ți acoperă ochii și pielea care-i înconjoară. Caută să alegi o pereche cu protecție, care să blocheze măcar 99% din razele UVA și UVB. Ai putea să porți și o pălărie de soare, care să-ți protejeze fața (suplimentar), scalpul și părul.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise