Ieși în oraș? Citește asta…

 Ți-ai făcut program în seara asta? Pune în aplicare aceste trucuri și vei fi cu siguranță în centrul atenției.

  1. Rujul are nevoie de bază și contur. Baza poate fi asigurată tot de creionul pentru contur (de aceeași culoare cu rujul), cu care să-ți colorezi buzele înainte să așterni rujul, asigurând astfel aderență și rezistență. Când ieși în oraș, nu are rost să petreci o groază de timp în baie, pentru a-ți retușa buzele.
Bobbi Brown lip crayons, 71 lei
Bobbi Brown lip crayons, 71 lei
  1. Îngrijirea părului continuă și după ritualul de spălare-hidratare. Tot ceea ce faci după ce-ți speli părul contribuie la deshidratarea sa, mai ales dacă este uscat; uscarea, ondularea, îndreptarea, aplicarea produselor de styling, apa din piscină, etc. Folosește produse de hidratare intermediară fără clătire, în funcție de tipul părului tău: uleiuri dacă este uscat, serumuri sau spray-uri dacă ai păr normal sau gras (evită rădăcinile). Dar dacă aplici ulei înainte să ieși în oraș, renunță la placă sau ondulator pentru a te coafa, folosește cel mult peria și foehnul.
    Sebastian Dark Oil, 124 lei  
    Sebastian Dark Oil, 124 lei

 

  1. #multimasking e cea mai tare găselniță de beauty. Ziua de dinaintea ieșirii în oraș este rezervată răsfățului și tratamentelor; aplicarea mai multor măști pe față în același timp, fiecare cu specificul și zona sa de intervenție, este o metodă perfectă pentru a răspunde tuturor nevoilor tenului tău. Folosește o pensulă plată pentru a-ți „picta” ochii încercănați, porii uriași, petele pigmentare, etc…
Sephora Jelly mask, 64 lei
Sephora Jelly mask, 64 lei
GlamGlow Gravity Mud, 232 lei (exclusiv la Sephora)
GlamGlow Gravity Mud, 232 lei (exclusiv la Sephora)

 

  1. Lacul de unghii rezistă mai mult pe suprafețe extra-netede. Dacă ți-ai pus vreodată unghii acrilice și le-ai colorat cu lac obișnuit, probabil ai observat cât de mult ai beneficiat de manichiura intactă, lacul aderând optim pe suprafața perfect netedă.
Sephora Nail Files, 29 lei
Sephora Nail Files, 29 lei
Chanel Le Vernis, 117 lei
Chanel Le Vernis, 117 lei

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.