Idei pentru manichiura de Craciun

Nu mai e demult neobișnuit să-ți faci unghiile în ton cu evenimentul sau perioada din an, dar de Sărbători e un „must”. Dacă n-ai inspirație, iată câteva sfaturi și sugestii pentru manichiura de Crăciun.
manichiura de craciun
Lungimea contează
Poate nu știai, dar unul dintre motivele pentru care manichiura nu rezistă nici două zile intactă este faptul că unghiile sunt nefiresc de lungi și te încurcă la majoritatea chestiilor pe care le faci folosindu-ți mâinile. Este adevărat că unghiile lungi pot face ca degetele să pară mai lungi, dar dacă trec cu mai mult de o jumătate de centimetru de terminația degetului , trebuie să le scurtezi.

Sclipici de rezistență
Pentru că e sezonul sclipiciului, poți folosi glitter pe post de măsură anti-ciobire. Așteaptă să se usuce complet culoarea aplicată inițial, apoi aplică lac cu sclipici (pe vârfuri sau pe toată unghia), apoi un lac transparent pe întreaga unghie.

Inspirație de moment
Nu știi ce model să ceri sau să creezi pentru manichiura de Crăciun? N-ar trebui să fie foarte greu; culorile sezonului îți permit combinații nenumărate, de la alb cu roșu și până la miniaturi tematice desenate pe unghia inelarului (brăduți, Moși Crăciun, brioșe, etc). Sau, și mai bine, apelează la sursa noastră de nădejde, SantaGram!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.