Idei de machiaj pentru vară

Anotimpul nostru preferat își exercită din plin calitățile, iar noi ne bucurăm din plin de el (mai puțin când ni se topește machiajul). Se anunță o vară toridă în machiaj!

 

Dark Romance

Buzele Albei ca Zăpada. Tenul ca de porțelan, în contrast cu rujul roșu ca sângele, creează un look ce pare inspirat din lumea magică a basmelor.

machiaj vara
Berry Lips. Totodată, machiajul aproape invizibil și buzele în nuanțe de vișină putredă, ciocolatiu și mure coapte fac – la propriu – deliciul sezonului.

machiaj

Un albastru infinit

Sezon după sezon, albastrul electric rezistă, fie vară, fie iarnă. Ce-i drept, ne place atât de mult… Poartă-l pe pleoape sun toate formele, de la linii difuze de creion și până la forme geometrice cu margini bine definite, realizate cu tuș de pleoape sau fard cremă mat.

machiaj

 

Spider Lashes

Favoritele noaste în acest sezon – genele lungi, inegale și  spațiate, ce transformă ochii în punctul de atracție al machiajului.

machiaj vara#smokeyes

Dacă stăpânești tehnica, poți să faci abuz de negru în jurul ochilor, căci smokey eyes sunt iar pe val. Pentru reușită sigură, poți folosi un creion negru mat, cu consistență moale, pe care apoi să-l întinzi folosind o pensulă mică pe care ai trecut-o prin pudră translucidă. Efect garantat!

Costume%20Nat%20bbt%20S16%20020Culorile anului

Rose Quartz și Serenity, tandemul cromatic propus  de Institutul Pantone pentru 2016 se impune și în machiaj (Jill Stuart), în special în fardurile de pleoape, dar și în manichiură.

Jill%20Stuart%20bbt%20S16%20002 Jill%20Stuart%20bbt%20S16%20010

Ten de zeiță

Bronzul nu se demodează niciodată, iar în acest sezon are o căldură specială, dată de textura aurită a pielii. Aplică un fond de ten ce complimentează pielea, apoi folosește o pudră bronzantă mată pentru a crea umbre și estompează totul cu o pudră iridescentă cu particule aurii.

Ferretti%20bty%20S16%20024 Linii grafice

Lucrurile au evolut de la clasicul cat-eye; fiecare sezon vine cu noi reinterpretări ale conceptului și noi valențe pentru tușul de pleoape. De mare folos se va dovedi și creionul negru gros – „jumbo”, cu care-ți poți contura pleoapele parțial sau pe de-a-ntregul.

 

Celine%20bty%20S16%20019

VividEyes

În sezonul de acesta te vei putea asorta cu natura sau cu… costumul tău de baie neon, purtând pe pleoape verdele frunzelor (Fulton, Monique L’Huillier). Tot pentru sezonul torid, designerii propun oranj fosforescent.

 

Holly%20Fulton%20bbt%20S16%20007

 

Foto: IMAXTREE

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.