Idei de machiaj pentru Paste GALERIE FOTO

Mini-vacanţa de Paşte e destul de scurtă… chiar nu merită să-ţi pierzi timpul în faţa oglinzii! Iată câteva machiaje gata în câteva minute.

Party cu prietenii – SmoCat eyes (Blugirl)

Conturează-ţi ochii cu creion negru, întinde-l apoi cu bureţelul pentru smoky-eyes şi aplică prin presare fard negru peste contur. Pentru extra-intensitate, refă conturul şi defineşte codiţele cu un tuş negru. Apoi, şterge pleoapa internă cu un beţişor de urechi şi aplică un creion auriu sidefat.

Single… de sărbători? – DramatEyes (Braganza, stânga)

Aplică mai întâi un fond de ten în care ai diluat două picături de iluminator şi apoi aplică un rând de gene false… pe pleoapa inferioară (preferabil unele de lungime medie) şi fard gri mat pe pleoapele mobile, până în pliurile ochilor. Curbează genele de sus şi defineşte-le cu mascara!

Sărbătoreşti… în club – Pleoape metalice (Cushnie et Ochs, dreapta)

Un stil în mare vogă în acest sezon, machiajul cu accente metalice, este potrivit pentru o seară incendiară de dans. Conturează-ţi ochii cu un creion negru moala, bine ascuţit, apoi aplică fard gri lucios pe pleoapa mobilă, până la linia sprâncenelor şi întinde-l uniform.

În vizită la… socrii – Look „sănătos” (D&G, stânga)

Foloseşte o bază iluminatoare înainte de aplica fondul de ten, apoi aşterne un blush natural în obraji. Aplică apoi uşe de lumină în colţurile interne ale ochilor şi pe deasupra buzelor (alege un gloss în nuanţă naturală), iar la final aşterne o pudră translucidă pe toată faţa şi defineşte-ţi genele cu mascara.

La malul mării – Aqua-eyes (Marc, dreapta)

Dacă alegi să-ţi petreci sărbătorile pe litoral sau ai de gând să prelungeşti vacanţa pentru a celebra şi deschiderea sezonului estival, pune în trusa un fard metalic albastru. Aplică-l pe pleoapa mobilă până în pliuri, ba chiar şi în colţurile interne, pentru un look de „sirenă”.

Gazdă model? – Brownie look (Ungaro)

Dacă ai decis să găzduieşti tu masa de Paşte, nu ai nevoie de un machiaj pretenţios. Încearcă în schimb machiajul uni-ton, folosind fard maro estompat în jurul ochilor, un ruj asortat şi puţin bronzer mat pentru a-ţi defini pomeţii.

În aer liber – Nude & Red (MSGM)

De ce n-ai profita de îmbunătăţirea vremii să-ţi petreci mai mult timp în aer liber? Uniformizează-ţi tenul folosind un fond de ten şi pudră transparentă, apoi accentuează-ţi doar buzele. Contureză-le cu un creion şi apoi aşterne rujul de aceeaşi culoare, estompându-l spre centrul buzelor.

Plănuieşti să le faci pe toate în scurta vacanţă de Sărbători… va fi destul de obositor, dar, măcar nu trebuie să-ţi faci griji pentru machiaj!
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.