Idei de machiaj de Crăciun

Așteaptă-l pe Moșu’ cu un super machiaj de Crăciun, diferit de cele pe care le porți în fiecare zi; cu siguranță te vei face remarcată.

Clar, ruj roșu!
Este culoarea Crăciunului, însă roșu simplu porți și în celelate zile. Pentru a-i da o tentă festivă, folosește pulbere sclipitoare imediat după ce aplici rujul, apoi fixează-l cu un gloss transparent. Prea… îndrăzneț? Atunci combină rujul roșu cu un creion ori un fard cremă auriu: mai întâi aplică auriul, apoi rujul roșu, amestecă-le prin frecarea buzelor, apoi pune puțin auriu în centrul buzelor.
machiaj de craciun
Privire festivă

În machiaj, roșul nu se prea „pupă” cu verdele, dar pentru un machiaj de Crăciun, putem face o excepție. Așa că ai nevoie de un creion de pleope sau un liner verde, cu care să-ți faci conturul complet al ochilor sau cat-eyes pe verde, în tandem cu una pereche buze roșii (preferabil mate).
<machiaj de craciun

Prea mult glitter?

De Sărbători, totul e permis, deci poți abuza cât vrei de sclipici. Însă ce-i mult strică, așa că va trebui să alegi dacă îl incluzi în machiaj sau în manichiură. Mergi pe prima variantă? Îți propunem un smokey cu negru mat, peste care să așterni sclipici auriu sau negru, în funcție de ținută. Pe buze știi deja cum îl poți purta, iar dacă participi la o petrecere elegantă, poți opta pentru o mascara cu sclipici, peste cea neagră.
machiaj de craciun

Face painting

Ai talent la desen? Acum e momentul să-l afișezi, fie că te rezumi la a desena un fulg de nea din glitter ori tuș alb/bleu sau îți desenezi pleoapele cu modele inspirate de globurile de Crăciun. Nu ești atât de îndemânatică? Poți apela la tatuajele temporare!
machiaj de Craciun
Obrajii Moșului

Chiar dacă n-avem parte de ger sau zăpadă de Crăciun, putem simula obrajii înroșiți folosind un truc de machiaj – un pic de ruj roșu sau un blush cremă, peste care să așterni o pudră ușor sidefată. Pentru a te asigura că pomeții tăi au un aspect identic natural, zâmbește atunci când aplici blush-ul, astfel încât să ai acces la culmile pomeților.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.