Idei de machiaj cu glitter pentru Revelion

În sezonul strălucirii, glitter-ul devine vedeta trusei de machiaj.

Nimeni nu se mai teme de glitter, de când există baza de machiaj pentru sclipici, dar asta înseamnă totodată că acesta va fi mai greu de îndepărtat. Nu și dacă aplici sfatul genial al lui Dominic Skinner, Global Senior Artist în cadrul MAC: „Cea mai rapidă cale pentru a scăpa de glitter este cu bandă adezivă înainte de demachiere,” sugerează acesta. Doar lipește scotch obișnuit pe pleoape și apoi dezlipește ușor, repetând ori de câte ori este necesar. Cu plăcere!

Fotografii de Mox Santos

Lacrimi de unicorn

Un color-smokey cu efect lucios sună super-cool pentru o noapte în care artificiile vor lumina cerul (și chipul tău). Partea mai delicată a acestui machiaj este obținerea acelui efect umed al pleoapelor. Așterne fard de culoare roz și lila apoi lăcuiește-le cu un gloss transparent. Liniază apoi conjunctiva cu un creion albastru cobalt sau turcoaz. Conturează-ți apoi pomeții – poți folosi chiar un produs pentru pigmentarea buzelor, ca o alternativă la blush. Pentru a recrea buzele sclipicioase din imagine, amestecă gloss transparent cu un glitter holografic (de exemplu Ghost White Glitter de pe Cupio, 59 lei). Ți-e teamă să nu se transfere? Folosește paiul pentru a bea din pahar.

Ploaia de stele

Cel mai simplu dintre look-uri în ceea ce privește aplicarea. Pentru a crea pistruii astrali, folosește paiete în formă de stea de la orice magazin de articole pentru decor, pe care le poți lipi cu un adeziv pentru gene false. Doar că e nevoie de ceva îndemânare și răbdare: pune un bob minuscul de lipici pe spatele stelei, astfel încât să nu dea pe lângă atunci când o aplici. Așază-le cât mai simetric cu putință pe față și pe puntea nazală. Pe pleoape aplică un fard roz (nuanța Eden din paleta Huda Beauty Desert Dusk). Dar pentru că stelele dețin rolul principal, rezumă-te doar la un gloss într-o nuanță deschisă, cât mai apoape de natural.

Purple Rain

Începe prin a-ți colora pleoapele folosind un fard mov sau nuanța Amethyst din paleta Huda Beauty Desert Dusk, apoi definește unghiurile interne ale ochilor folosind un fard ori creion cremos auriu. Aplică bază pentru glitter pe zona de sub ochi (uite o metodă genială pentru a-ți camufla și eventualele cearcăne), apoi folosește sclipici auriu de diferite mărimi, peste care să așterni apoi glitter argintiu, pentru un efect de ploaie. Pe buze păstrează din nou un finish discret, folosind un gloss neutru.

Sprâncene-cometă

Fă din sprâncene vedetele machiajului. Păstrează zona ochilor nude, cu excepția zonei de mijloc a pleoapei inferioare, unde vei aplica bază și apoi un amestec de glitter și paiete argintii. Aplică apoi pe sprâncene gel pentru păr, folosind o pensulă plată, pentru ca glitter-ul să adere bine și să rămână acolo. Pe buze aplică doar un gloss transparent.

Fotografii de Mox Santos

Styling: Chloe Boshner – Makeup & Hair: Nadine Elias – Model: [email protected]

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.