Idei de coafuri pentru vara

Nu ai nicio idee cum să îți aranjezi părul vara aceasta? Ți-am pregătit noi trei idei foarte simple, dar de efect!

De multe ori, în sezonul cald poate fi dificil să ne păstrăm stilul, având în vedere că nu avem la dispoziție prea multe ținute din care putem alege. Am vorbit într-un articol anterior despre cum să fii stylish vara, dar ne-am concentrat mai mult pe îmbrăcăminte și accesorii. Acum a venit vremea să vorbim despre păr!

5 super-idei DIY de decorat

Pentru a te ajuta, ți-am pregătit 3 idei pe care le poți încerca:

Prima dintre ele este super simplă și poate fi purtată oriunde. Nu trebuie decât să iei două suvițe de păr din față, una din fiecare parte, să le tragi în spate și să faci o fundiță din ele. Prinzi apoi funda cu o agrafă și ai terminat! Vezi, ți-am zis că e simplă!

Următoarele două sunt perfecte pentru fetele cu părul lung care vor să scape temporar de el pentru a nu le fi prea cald. În felul acesta, nu vei mai avea părul întins pe tot spatele, dar nu va fi nici prins într-o coadă banală.

3 idei DIY pentru vara: maieuri si tricouri cool

Prima este o împletitură simplă, dar chic. După ce ți-ai mutat cărarea într-o parte, împletește-ți părul începând de pe frunte, mergând cu codița într-o parte, în jos, pe linia părului. Prinde apoi și restul părului, puțin câte puțin, așa cum vezi și în imaginea de mai jos.

Nu în ultimul rând, avem o idee simpatică care-ți va aduce vara în păr! Începi prin a-ți face o coadă simplă, la spate. Băgând mâna prin coadă, după elastic, trage-ți coada înauntru. După ce ai răsucit-o astfel, ia coada și răsucește-o din nou, dar prinde-o de data aceasta cu niște agrafe de păr, ca în imaginea de mai jos. Pune-ți apoi 1-2 flori în păr, de preferat naturale.

3 Idei DIY pentru vara: pantaloni scurti

După cum vezi, aceste coafuri sunt potrivite părului lung sau mediu, dar vom reveni în zilele ce urmează cu niște coafuri cool pentru fetele cu păr mai scurt!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise