Hugo Just Different – un nou parfum aromatic, proaspat, vibrant, care iti creeaza propriul stil!

Da, este o noapte in oras, dar totul in preajma lui este – just different. Se inspira din ritmul rapid al orasului.

Hugo Just Different – Un parfum vibrant, racoritor, care te inspira in tot ce faci si te pregateste pentru ceea ce iti aduce noaptea…

HUGO Just Different este un parfum vibrant compus dintr-un contrast surprinzator de menta rece si calda si note de lemn. Parfumul se deschide cu o explozie rece de menta, intarita de arome de grapefruit suculent, arome floral-transparente de frezie, cuplate cu note aromatice spumoase care duc mai departe tema vibranta a parfumului.

Aroma usoara de casmir lemnos combinata la baza cu nota de rasina de labdanum iti da senzatia de atingere a pielii calde si moi, conferind parfumului un finisaj senzual dar discret.

Descrierea parfumului

  • Note de varf: O combinatie de note verzi aromatice conduse de puterea aromei de menta rece. Aceasta moderna impletitura a clasicei note de varf – Fougere citric, aduce o tangibila energie momentului de varf al parfumului.
  • Nota de mijloc: continuand cu tema aromatica a notei de varf si introducand o aroma florala vibranta. Un mix dulce – contemporan al frunzei de busuioc si frezie transparenta care este instant recunoscuta in parfum.
  • Note de baza: Nota de baza este definita de o senzatie moale, precum atingerea unei piei de caprioara. Senzatia provine de la proprietatea casmirului, usor lemnos. Aceasta este finisajul senzual dar totusi discret al parfumului, inspirat din clasicul Fougere, care este caracterizat de o calitate rasinoasa.

O noua celebritate care promoveaza parfumul

Jared Leto este artistul care promoveza Hugo Just Different. Precum parfumul, Jared este cool, indraznet si creativ, iar look-ul si imaginea sa sunt perfecte pentru HUGO. Jared este ambasadorul perfect pentru HUGO Fragances. Stilul lui de viata si ambitiile sale intruchipeaza spiritul HUGO. Alegand mereu cai extrem de diverse si creative, Jared si-a trait dintotdeauna viata intr-un spirit de originalitate.”

Leto, la randul sau, s-a simtit onorat sa fie ales noua fata Hugo Boss, spunand ca Hugo incurajeaza barbatii sa aiba succes datorita creativitatii lor. Conceptul parfumului este de a vedea lucrurile diferit, din alta perspectiva, intorcand lucrurile familiare pe cealalta parte. Aceasta abordare a fost motto-ul meu de-a lungul intregii carieri.”

Just Different – O noua sticla, un nou ambalaj

Sticla

  • Capac mai sofisticat si mai inchis la culoare si o curea mai moale
  • Logo mai vizibil & mai modern.

Ambalaj exterior

  • Sticla umpluta pentru a iesi in evidenta pe raft
  • Print cu cerneala rosie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.