Hot trend: Manichiura candy

Manichiura magnetica

Sa incerci sa-ti faci singura un model special cu ajutorul a doua-trei lacuri de unghii isi ia mult timp si se lasa frecvent cu un esec. Din fericire insa, acum exista lacuri magnetice (prevazute cu magnet inclus in capac, precum Nails inc. MagneticPolish, 69 lei), care sunt disponibile in tot mai multe nuante.

Iar mai nou, iti poti achizitiona si magneti speciali pentru o astfel de manichiura (9 lei/ set, disponibili pe www.cupio.ro), pentru a crea modele fabuloase: dungi paralele, plasa, flori etc.

Cat despre aplicare, e chiar uimitor de simpla: aplici un rand de lac pe toate unghiile, apoi reaplici pe cate o unghie, dupa care tii deasupra magnetul timp de 10 secunde, cat sa se rearanjeze particulele metalice asternute pe unghie.

Manichiura cu bilute

Stickerele sunt cool, insa rareori dau impresia unei manichiuri reale. Printre cele mai recente inovatii in manichiura se numara unghiile care arata ca si cum degetele ar fi fost cufundate in bombonele Cip ori confeti, pentru un incredibil efect 3D.

Pentru a-l obtine la tine acasa, iti poti procura un set de bilute de diverse culori (gasesti in buticuri si pe internet si costa cam 3 lei cutiuta cu bobite "uni", sau 6 lei setul sub forma de disc, pe www.softnails.ro).

Pregateste bilutele punandu-le pe o farfurie de carton. Va trebui sa lucrezi pe cate o unghie, pe rand, in felul urmator: aplica doua straturi de lac (daca alegi o singura nuanta de bilute, ar fi de preferat sa asortezi lacul la ), apoi, imediat, cufunda unghia in bilute, care se vor lipi. Poti sa presezi foarte usor cu degetul, ca sa le fixezi mai bine.

Manichiura neon french

Inspirata de una dintre tendintele in voga – asocierea culorilor aprinse cu tonuri neutre – aceasta manichiura face culorile fluorescente universal "purtabile", spune Aslie Johnson, manichiurista Chanel. Bejul tempereaza neonul, facandu-l mai bland, ca in cazul bomboanelor.

Incepe prin a aplica doua straturi de lac nude. Odata ce s-a uscat, incepe sa aplici lac fuchsia, oranj, galben sau orice alta nuanta fosforescenta, pe jumatatea superioara a unghiilor.

Pentru a trasa cu precizie, poti folosi stickere pentru manichiura french ori bucati de banda adeziva, pe care sa le lipesti dupa ce lacul bej s-a uscat complet.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.