Hot trend: Coafuri cu volum maxim

Volum la inaltime

O coama neteda, un breton cool sau cateva suvite care incadreaza chipul pot sa-ti schimbe semnificativ infatisarea. Creeaza-ti un look retro, inspirat din stilul „pin-up”, adaptat vremurilor noastre.

  • Aplica pe par un spray pentru volum (incearca Avon Advance Techniques Volume root-bosting tonic, 11,99 lei), apoi usuca-l folosind o perie rotunda (pentru a-i netezi suprafata) sau cu degetele (daca vrei un par in valuri).
  • Ridica o sectiune de par (masoara cam cinci centimetri de la linia frontala a scalpului) si aplica un sampon uscat pentru a plusa in ceea ce priveste textura. Foloseste apoi o perie pentru tapat si piaptana-ti suvita o data, in sens descendent. Repeta manevra pe fiecare suvita (spre spate) pana ajungi in crestet.
  • Perie delicat partea de sus a parului pentru a-i netezi suprafata, apoi indreapta doua suvite din stanga si dreapta fetei, pentru a crea un contrast vizibil cu volumul din crestet.

Bucle dezlantuite

„Volum nu inseamna neaparat inaltime”, spune Charles Baker, hair-stylist pentru Herbal Essences. „Textura si lungimea sunt super-sexy!”

  • Aplica pe par o spuma pentru coafat, cam cat incape in causul palmei (incearca Taft Heidi’s Heat Styles Mousse, 12,49 lei). Apleaca-ti capul in fata si usuca-ti parul cu un foehn cu difuzor de caldura.
  • Infasoara suvita cu suvita pe cilindrul unui ondulator cu clapa sau pe un aparat de coafat.
  • Intinde pe maini o crema pentru textura (alege una care sa nu fie lipicioasa), apoi prinde-ti fiecare suvita intre palme si freaca-le usor; frictiunea adauga volum coafurii.

Bob aerisit

Frizurile cuminti nu mai au cautare… Opteaza pentru o tunsoare bob in forma de „A”, cu varfuri intoarse si rasfirate.

  • Usuca-ti parul cu foehnul fara a folosi difuzorul de caldura, apoi rasfira-l cu degetele, pentru a inaspri usor cuticula.
  • Foloseste un aerosol pentru a da volum de la radacina (incearca Matrix Wonder Booster Root lifter, 48 lei), pe toata suprafata scalpului.
  • Strange-ti parul intr-o coada in crestet, apoi lasa suvitele sa cada, orientandu-le pe rand spre spate cu o perie plata. Foloseste apoi un spray pentru fixare, pe care sa-l aplici de la 25-30 cm distanta de cap.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.