HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru fiecare zodie

Ții cont de previziunile astrale când ai ceva important de făcut, când te cerți cu jumătatea… de ce n-ai asculta ce spun stelele și despre ritualul tău de îngrijire!

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Berbec

Semn insistent, dar și nehotărât, berbecul are nevoie de produse care acționează rapid și promit rezultate imediate – asta explică multitudinea de produse din baia ta. De aceea, se recomandă produse care țintesc direct către problema pielii – tratamente, serumuri și măști cu efect aproape instantaneu. Caută ingrediente cu tradiție, precum aloe vera, pentru calmarea pielii – berbecii sunt predispuși la piele sensibilă, înroșire, erupții – și folosește produse blânde de curățare, mai degrabă decât formulele agresive de scrub.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentruTaur

Nativii din taur se bucură de un tonus radios din naștere, fiind deseori invidiați pentru aspectul lor tânăr, ce contrazice vârsta din buletin. Poți amâna, deci, încă o vreme, produsele anti-rid și anti-age (cel mult folosește produse de prevenție, îmbogățite cu colagen și antioxidanți), optând pentru formule hidratante sau cu proprietăți multiple. Și-ar mai fi ceva: îți place răsfățul, ceea ce înseamnă că măștile faciale pre-impregante au fost cel mai probabil inventate pentru tine.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Gemeni

Personalitatea adaptabilă a gemenilor nu e de prea mare folos în ceea ce privește îngrijirea tenului, dată fiind natura sensibilă a pielii lor. Ține-te departe de produsele care conțin chimicale gen arome/parfum, parabeni, sulfați, etc. și optează în schimb pentru un ritual „curat”, hipoalergenic, cu produse naturale/organice ( în special acel produse care necesită un timp îndelungat de acțiune – măști, creme de zi/noapte, serumuri, etc.). Și nu are importanță faptul că te-ai născut vara, atunci când vine vorba de protecție solară – crema cu SPF e obligatorie.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru  Rac

Racii pot constata faptul că nevoile pielii lor se schimbă cam odată cu anotimpurile. Ceea ce înseamnă că ai un motiv în plus să-ți ticsești dulapul cu produse de tot felul (da, pasiunea ta pentru shopping nu e un secret), astfel încât să poți avea la îndemână orice s-ar dovedi necesar pentru a-ți rezolva orice problemă la nivelul tenului. Caută ingrediente precum ceaiul verde și antioxidanții, acestea susțin detoxifierea tenului și combate retenția de apă.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Leu

Pielea leului se poate dovedi destul de uscată, și nu doar în anotimpurile extreme. Optează pentru formule intens hidratante – acidul hialuronic este capabil să rețină hidratarea în piele, și adaugă în dieta ta alimente care susțin frumusețea și sănătatea pielii – produse bogate în acizi grași Omega 3, fructe și legume proaspete. Și pentru că ești entuziastă din fire și foarte răbdătoare, mai ales când vine vorba de aspectul fizic și starea de vine, vei aprecia ritualul coreean de îngrijire în … 10 pași.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Fecioară

Minuțioase și perfecționiste, fecioarele pretind totul de la ritualul lor de frumusețe. Ceea ce înseamnă că vor căuta mereu produse cu efecte instantanee, formule cu concentrație mare, dar mai ales procedurile și intervențiile cosmetice de mare precizie. Totuși, în în goana lor către obiectivul suprem – frumusețea, tind să piardă din vedere „detalii” precum protecția zilnică a pielii, odihna, consumul de lichide, etc. – care au partea lor de vină în apariția semnelor de îmbătrânire a pielii.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Balanță

Ritualul de frumusețe al balanțelor ar trebui să fie exact așa cum indică și numele zodiei lor: echilibrat. Uneori, un program simplu de îngrijire – în doar trei pași, poate fi la fel de eficient precum o rutină lungă și complicată. Însă firea lor perfecționistă tinde să se imprime și în îngrijirea pielii. Excesul de zel nu face bine, mai ales dacă ne referim la exfolierea agresivă a pielii, layering de produse în exces sau anumite proceduri repetate prea des.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Scorpion

Micile probleme trecătoare precum un coș răzleț sau puncte negre reprezintă o obsesie pentru acest semn astrologic. Concentrează-te mai degrabă pe prevenție decât pe soluții pentru a le neutraliza sau ascunde: folosește produse de curățare cu acid salicilic, schimbă produsele de îngrijire cu formule non-comedogene și abține-te să-ți atingi fața.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Săgetător

Nu-ți prea plac angajamentele, iar acest lucru se imprimă și asupra îngrijirii pielii. Uneori tinzi să te sustragi de la ritualul zilnic de îngrijire, rezumându-te doar la anumite părți ale acestuia, ceea ce înseamnă că nu vezi prea des rezultate (iată și motivul predispoziției tale la coșuri). Încearcă să te ții de un produs atunci când îl începi, dacă vrei să-i cunoști efectele și optează pentru formule concentrate, cu multi-vitamine și ingrediente cu reputație solidă în skincare.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Capricorn

Pielea ta sensibilă are nevoie de atenție deosebită, de îngrijire cu produse adecvate, dermato-cosmetice. Dacă e cineva care chiar are nevoie de un prieten dermatolog, tu ești aceea; nu ezita să-l vizitezi pentru a-ți oferi sfaturi de îngrijire adecvate. De asemenea, pielea ta tinde să fie mai uscată, iar primul lucru pe care ar trebui să-l ai în vedere este nivelul umidității din încăperea în care-ți petreci cel mai mult timp și/sau unde dormi. Folosește măști hidratante de noapte pentru a combate deshidratarea tenului și nu uita și de cei doi litri de apă zilnic.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Vărsător

Loiali din fire, vărsătorii țin cu dinții de ritualul lor de îngrijire… cu condiția să-și dovedească eficiența. Investește în produse smart, cu întrebuințare multiplă, serum-uri concentrate și gadget-uri de skincare, dar și proceduri eficiente. Da, o să te coste, dar numai așa vei simți satisfacția și vei vedea rezultatele mult așteptate ale ritualului tău de frumusețe. Iar pentru a te relaxa după o zi agitată (ca toate zilele tale, de altfel), folosește uleiuri esențiale, săruri de baie și lumânări parfumate.

HOROSCOP Îngrijirea pielii pentru Pești

Ritualul de îngrijire a pielii te face să te simți ca peștele în apă, însă tinzi să fii excesiv de idealistă, considerând că poți obține rezultate cu mai puțin efort decât e necesar. Dar timpul nu iartă pe nimeni iar pielea ta ușor sensibilă are nevoie de atenție sporită: luptă împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, folosind deopotrivă protecție solară, un serum cu efecte antioxidante și formule cu ingrediente care susțin sănătatea și tinerețea pielii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.