Halloween make-up. Cum îți pregătești și protejezi tenul

Oricât de bune ar fi produsele tale de îngrijire și de machiaj, trebuie să recunoaștem că o piele frumoasă și sănătoasă se menține mai bine atunci când nu o acoperim zilnic de machiaj. În același timp, la petrecerea de Halloween probabil și tu îți dorești să porți un make-up înfricoșător, care să arate excelent cât mai mult timp.

De aceea, astăzi îți vom arăta cum să îți pregătești corect tenul, cum să îl protejezi și cum să menții machiajul într-o stare bună întreaga noapte.

Un machiaj reușit începe de fapt de la pregătirea pielii. Cu cât aceasta e într-o stare mai bună, cu atât vei fi mai mulțumită de rezultatul final. Începe prin a-ți exfolia pielea cu un produs destinat tipului tău de ten și nu îți face griji dacă ai tenul acneic sau sensibil, există soluții pentru fiecare! Citește mai multe despre acest subiect AICI.

Dacă îți dorești să reduci la minim porii și imperfecțiunile, pentru un aspect sănătos și cu senzație de matifiere, îți recomandăm utilizarea dispozitivului UFO și a măștii Matte Maniac de la FOREO. Formula Matte Maniac este o mască de purificare cu cărbune care elimină excesul de sebum și impuritățile pentru a asigura o piele curată și proaspată. Pentru cele mai bune rezultate, folosește-o cu dispozitivul UFO.

Apoi, aplică pe față, gât și decolteu o cremă hidratantă de calitate. Aplică machiajul cu grijă, mai ales dacă este unul mai complicat: e mai bine să ai răbdare decât să te grăbești și să faci greșeli! La final, folosește un spray de fixare a machiajului, precum cel alverde de la dm, un produs foarte eficient care, pe deasupra, este și vegan!

La finalul serii, înainte de culcare, demachiază-ți bine tenul. Începe prin utilizarea unui demachiant pe bază de ulei, foarte potrivit pentru machiajele puternice, precum cel de Halloween. Propunerea noastră este demachiantul bifazic Ziaja, care îndepărtează eficient machiajul, protejând în același timp pielea delicată din jurul ochilor.

Urmează apoi utilizarea unei ape micelare, pentru a înlătura orice impuritate rămasă pe piele. Alegerea noastră este apa micelară cu ulei de baobab regenerantă și hidratantă de la L’Erboristica.

Acestea fiind spuse, fii cât mai creativă cu machiajul de Halloween și multă distracție la petrecere!

 

Citește și: 10 modele de machiaj pentru Halloween (VIDEO) 

Citește și: Cum să organizezi o petrecere de Halloween 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.