Hair show – Accesorii de păr

Hai, recunoaște, să-ți pui o bentiță colorată a fost cea mai îndrăzneață încercare de a-ți împodobi părul… când nu-ți prinzi coada un un elastic banal. Inspiră-te din tendințele sezonului și fă spectacol cu aceste super- accesorii de păr.

 

  1. Bentițe prețioase

accesorii de păr

Inspirație: Chanel

Coafuri neglijente & accesorii de păr elegante

Cum se poartă: Pricnipiul distragerii atenției funcționează de minune în cazul de față: prinde-ți părul proaspăt uscat într-un coc lejer la spate, fără să-ți faci griji pentru firele ori șuvițele rebele. Apoi adaugă elementul care „fură” privirea – o cordeluță din perle sau pune o broșă pe o bentiță textilă.

 

  1. Agrafele-broșă

Prada bbt F15 006

Inspirație: Prada

Look: Stiluri banale reinterpretate

Cum se poartă: Cea mai comună formă de a purta părul – „sugrumat” într-o coadă – poate deveni o coafură sofisticată doar adăugând o agrafă cu cristale sclipitoare, cu care să-ți fixezi coada deasupra unei dintre urechi.

 

  1. Flower Power

Dolce e Gabb bbt F15 033

Inspirație: D&G

Look: Flori naturale, textile, din piele sau metal

Cum se poartă: Poți pune doar o bentiță cu flori pe părul prins sau le poți asocia cu bucle sau împletituri. Trucul nostru: pentru  crea mereu alt design, folosește clame cu o singură floare, de diferite culori, pe care să le așezi de fiecare data altfel.

(Dacă te plictisești de flori, deși e puțin probabil, poți trece la… pampoane, precum cele supradimensionate din prezentarea Desigual).

  1. Joacă de copii

Fulton ham F15 004

Inspirație: Fulton

Look: Clame colorate (copilăroase)

Cum se poartă: Vânează accesoriile colorate, cu personaje Disney  ( le găsești în sectorul dedicat copiilor) și comicele bentițe cu urechi, pentru a-ți sublinia latura jucăușă. Pont: aplică o broșă pe une elastic de păr sau pe pălărie, pentru a-ți crea instant un accesoriu de păr inedit.

 

  1. Fetiță cu fundiță

Delpozo hts F15 009

Inspirație: Delpozo

Look: Funde mici Vs. supradimensionate

Cum se poartă: Partea ce mai bună este că îți poți crea un accesoriu de păr tip fundă intantaneu, din aproape orice, sau poți împrumuta papionul iubitului. Sau poate vrei ceva mai… impunător? O bentiță fantezie sau un accesoriu masiv din fetru te va scoate din anonimat.

 

  1. Accesorii din piele

Schouler bty F15 004

Inspirație: Proenza Schouler

Look:  Frizuri simple și netede

Cum se poartă: Fie că-ți prinzi părul în coadă sau doar îl piepteni cuminte pe spate, accesoriile din piele sunt potrivite pentru un look rebel-chic, atunci când porți pantaloni de piele și bocanci, în combinație cu un sacou sobru sau o cămașă bărbătească.

 

bentita veeshop, 15 lei
bentita veeshop, 15 lei
  1. Retro-chic

Inspirație: Sergeenko

Sergeenko HC hts F15 006

Look: Accesorii de păr cu voaletă, pene sau mini-joben

Cum se poartă: Fiind elemente de efect, nu mai ești nevoită să-ți coafezi părul cu atenție. Poartă-le la evenimente cu „ștaif”, la petreceri tematice sau atunci când nu ai inspirație în ceea ce privește bijuteriile, mutând centrul atenției în păr.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.