Hair show – Accesorii de păr

By  | 

Hai, recunoaște, să-ți pui o bentiță colorată a fost cea mai îndrăzneață încercare de a-ți împodobi părul… când nu-ți prinzi coada un un elastic banal. Inspiră-te din tendințele sezonului și fă spectacol cu aceste super- accesorii de păr.

 

  1. Bentițe prețioase

accesorii de păr

Inspirație: Chanel

Coafuri neglijente & accesorii de păr elegante

Cum se poartă: Pricnipiul distragerii atenției funcționează de minune în cazul de față: prinde-ți părul proaspăt uscat într-un coc lejer la spate, fără să-ți faci griji pentru firele ori șuvițele rebele. Apoi adaugă elementul care „fură” privirea – o cordeluță din perle sau pune o broșă pe o bentiță textilă.

 

  1. Agrafele-broșă

Prada bbt F15 006

Inspirație: Prada

Look: Stiluri banale reinterpretate

Cum se poartă: Cea mai comună formă de a purta părul – „sugrumat” într-o coadă – poate deveni o coafură sofisticată doar adăugând o agrafă cu cristale sclipitoare, cu care să-ți fixezi coada deasupra unei dintre urechi.

 

  1. Flower Power

Dolce e Gabb bbt F15 033

Inspirație: D&G

Look: Flori naturale, textile, din piele sau metal

Cum se poartă: Poți pune doar o bentiță cu flori pe părul prins sau le poți asocia cu bucle sau împletituri. Trucul nostru: pentru  crea mereu alt design, folosește clame cu o singură floare, de diferite culori, pe care să le așezi de fiecare data altfel.

(Dacă te plictisești de flori, deși e puțin probabil, poți trece la… pampoane, precum cele supradimensionate din prezentarea Desigual).

  1. Joacă de copii

Fulton ham F15 004

Inspirație: Fulton

Look: Clame colorate (copilăroase)

Cum se poartă: Vânează accesoriile colorate, cu personaje Disney  ( le găsești în sectorul dedicat copiilor) și comicele bentițe cu urechi, pentru a-ți sublinia latura jucăușă. Pont: aplică o broșă pe une elastic de păr sau pe pălărie, pentru a-ți crea instant un accesoriu de păr inedit.

 

  1. Fetiță cu fundiță

Delpozo hts F15 009

Inspirație: Delpozo

Look: Funde mici Vs. supradimensionate

Cum se poartă: Partea ce mai bună este că îți poți crea un accesoriu de păr tip fundă intantaneu, din aproape orice, sau poți împrumuta papionul iubitului. Sau poate vrei ceva mai… impunător? O bentiță fantezie sau un accesoriu masiv din fetru te va scoate din anonimat.

 

  1. Accesorii din piele

Schouler bty F15 004

Inspirație: Proenza Schouler

Look:  Frizuri simple și netede

Cum se poartă: Fie că-ți prinzi părul în coadă sau doar îl piepteni cuminte pe spate, accesoriile din piele sunt potrivite pentru un look rebel-chic, atunci când porți pantaloni de piele și bocanci, în combinație cu un sacou sobru sau o cămașă bărbătească.

 

bentita veeshop, 15 lei

bentita veeshop, 15 lei

  1. Retro-chic

Inspirație: Sergeenko

Sergeenko HC hts F15 006

Look: Accesorii de păr cu voaletă, pene sau mini-joben

Cum se poartă: Fiind elemente de efect, nu mai ești nevoită să-ți coafezi părul cu atenție. Poartă-le la evenimente cu „ștaif”, la petreceri tematice sau atunci când nu ai inspirație în ceea ce privește bijuteriile, mutând centrul atenției în păr.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *