Greșeli de frumusețe pe care orice femeie le-a făcut

Nu e nicio rușine să faci greșeli, oricine face! Însă e important să înveți din ele, pentru a arăta întotdeauna de milioane.

Mai ales în adolescență, toate am făcut greșeli de frumusețe, minore sau mai importante. Cu timpul, am învățat cum să asortăm mai bine hainele, cum să ne fardăm corect, cum să ne îngrijim corpul – am evoluat în ceea ce suntem astăzi. Mai există, însă, și anumite greșeli pe care le putem face pentru că nu suntem suficient de informate.

Greșeli de frumusețe pe care orice femeie le-a făcut

Te-ai pensat prea mult

Sprâncenele foarte subțiri erau populare mai ales în anii ’90 și le observai la toate vedetele, așa că ți le doreai și tu. Problema este că, dacă te pensezi în acest fel foarte mult timp, riști să rămâi cu această formă. Cu alte cuvinte, firele de păr nu mai cresc!

Ai umplut prea mult sprâncenele

În ultimii ani s-au purtat sprâncenele naturale, pline. Din păcate, unele femei înțeleg prin asta să umple prea mult sprâncenele sau să folosească o culoare nepotrivită (de obicei mult mai închisă). Mai mult, acest tip de sprâncene nu se potrivește oricui, deci poți atrage atenția într-un mod negativ.

Ai folosit prea multă loțiune autobronzantă

…sau nu ai aplicat-o bine. Loțiunea autobronzantă trebuie aplicată cu grijă, pe o piele exfoliată în prealabil. Însă în unele cazuri, oricât de mult te-ai chinuit, te-ai trezit cu pete sau cu o nuanță mult prea închisă și artificială. Propunerea noastră este să înveți să îți iubești culoarea naturală a pielii, pentru a nu întâmpina astfel de probleme.

Ai folosit un fond de ten într-o nuanță nepotrivită

Fondul de ten ar trebui să se potrivească perfect nuanței tale de piele și să fie aplicat, bineînțeles, și pe gât. Există incredibil de multe femei care încă nu înțeleg acest lucru, iar fața lor pare o mască.

Ți-ai tuns singură bretonul

Acest lucru nu este o greșeală per se, dar oricine s-a tuns singur și-a ciopârțit părul cel puțin o dată.

Ți-ai ars singură părul

Atâta timp cât nu ai grijă de părul tău, nu ar trebui să te plângi că este prea degradat! Sigur, oricui se poate întâmpla o dată-de două ori, însă există femei care au părul ars ani de zile! Soluția? Folosește măsți de păr de calitate, dar și măști naturale, evită să folosești placa de păr, ondulatorul sau uscătorul și, dacă trebuie neapărat să îți usuci părul, folosește un spray de protecție termică. Nu uita că trebuie să îți tunzi vârfurile regulat, iar vopsirea părului îl poate degrada, dacă o faci prea des.

Ți-ai periat părul când era ud

Părul nu se perie niciodată atunci când e ud! În acel moment, este foarte fragil și se vor rupe mai multe fire de păr. Așteaptă măcar până e cât de cât uscat.

Tu ce greșeli de frumusețe ai făcut de-a lungul timpului?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.