Greseli comune de machiaj

By  | 

La machiaj, de exemplu, fondul de ten potrivit poate transforma faţa ta într-o imagine a perfecţiunii, dar o nuanţă greşită se poate transforma într-un dezastru de make-up, scrie RTV.NET.

Află sunt cele mai frecvente catastrofe legate de machiaj şi cum să le eviţi.

1. Fondul de ten pe piele uscată

Fondul de ten are nevoie de o suprafaţă netedă pentru o aplicare uniformă. În caz contrar, aplicat pe o piele uscată, fondul de ten o să pară crăpat şi tern.
 

Pentru a uniformiza suprafaţa pielii, foloseşte un scrub delicat pentru a elimina celulele moarte. Aplică şi o loţiune hidratantă sau, dacă ai pielea extrem de uscată, un ulei hidratant. Evită machiajul pe bază de pudră minerală şi zinc, deoarece are un efect matifiant care atrage chiar mai multă umiditate din piele.

2. Machiajul neuniform

Acest aspect este valabil pentru tot ce ai pus pe faţa ta, fie că este vorba de fondul de ten, de blush, fardul de ochi sau creionul de ochi.
Nimeni nu arată bine cu linii dure pe piele, ochi sau buze. Foloseşte pensule speciale sau degetele pentru a amesteca uşor culoarea pe piele.
Nu uita de linia maxilarului, bărbie şi alte zone ale feţei, care pot fi mai puţin evidente atunci când te uiţi în oglindă.

Descoperă ce alte greşeli poţi face când te machiezi pe RTV.NET.
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *