Glow Crazy: cel mai îndrăzneț trend în materie de machiaj

Alătură-te celui mai îndrăzneț trend în materie de machiaj, inspirate de texturile metalelor. Garantăm că vei capta atât luminile, cât și toate privirile.

Obsesie pentru strobbing

Luminozitatea chipului avansează la un nou nivel cu o doză dublă de iluminator; amestecă două picături de iluminator lichid în crema ta de îngrijire. După ce aplici fondul de ten, adaugă încă un strop pe proeminențele feței (pomeți, arcade, puntea nasului și arcul lui Cupidon).

Lumina din privire

Iată câteva idei care să-ți facă pleoapele să… sară în ochi:

Încinge atmosfera

Mixul de texturi metalizate face din machiajul pleoapelor un real spectacol. Folosind un fard clasic sau sub formă de cremă, așterme o nuanță deschisă în pliul ochiului, apoi una închisă pe extremele pleoapelor. Cu o pensulă curată, ajută culorile să fuzioneze cu mișcări circulare.

Împodobește-ți genele

Ce se întâmplă atunci când schimbi tușul și mascare negre cu unele de culoare aurie? Magie pură. Conturează-ți pleoapele cu un creion neutru lucios, apoi aplică mascara neagră și încă un strat sclipitor.

Adaugă extra-sclipire

Transformă-ți machiajul într-o adevărată operă de artă. Folosește un fard lichid de jur împrejurul pleoapelor, sau numai pe cea inferioară. Rice ai alege, efectul special este garantat.

  1. L’Oreal Paris Infaillible Eye Paints Metallic Eye Shadow, Rose Chrome, 10 $
  2. Lancome Drama Liqui Pencil Extreme Longwear Eyeliner, Macadam, 105 lei
  3. YSL Mascara Vinyl Couture , I’m the Fire, 162 lei
  4. Givenchy La Palette Eclat Nocturne, 63$
  5. Dior Metalizer, Silver Shock, 118 lei
  6. Essence Metal shock Eyeshadow, 15,99 lei

Sărutul de aur

Buzele sclipitoare spun „party” fără să grăiască. Variante ai cu zecile, iată numai trei:

Pentru…

Petrecerea de Crăciun de la birou

Sclipește fără să exagerezi – aplicând o pudră strălucitoare, cu textură catifelată, sau un gloss cu particule luminoase, pe centrul buzelor, pentru un efect 3D.

Pentru…

SF (a.k.a. seara fetelor)

Subliniază-ți stilul îndrăzneț cu un ruj metalic, precum cel din imagine. Fie că folosești creionul de buze sau rujul Maybelline, efectul este garantat — ambele sunt înzestrate cu pigmenți ce reflectă lumina, dar cu textură mată, modernă.

Pentru…

Revelion

Ieși în evidență cu reflexe holografice. Aplică două strturi de lac lichid de buze de la Dior, apoi un top-coat precum cel de la Urban Decay, pentru un efect grăitor.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de print-decembrie a revistei Cosmopolitan.

Fotografii de Karina Twiss

De Lauren Balsamo. Adaptare: Ana-Maria Prunariu. Stylist: Ingeborg Van Lotringen. Compoziții urme produse: Jeffrey Westbrook/Studio D. Model: Marissa Gimeno/ Creative Exchange Agency.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.