Ce poți face pentru a avea gene mai lungi și frumoase?

Cele mai multe femei nu sunt total mulțumite de genele lor, dorindu-și unele cât mai lungi și întoarse. Iată ce poți face pentru a obține asta.

Ce poți face pentru a avea gene mai lungi și frumoase?

Folosește ulei de ricinUleiul de ricin îți va hidrata genele (care pot fi deteriorate din cauza rimelului aplicat zilnic sau a adezivului pentru gene false), va îngroșa firele de păr și le va stimula creșterea. Aplică-l în fiecare seară, înainte de culcare, cu ajutorul unul bețișor pentru urechi sau a unei periute de rimel perfect curată. Ai grijă să nu îți intre în ochi!

Folosește mascara waterproof

Îți recomandăm să folosești mascara waterproof doar la ocazii speciale, pentru că este foarte rezistentă la demachiere și va deshidrata genele destul de mult.

Citește și: Produsul minune al lunii: uleiul de măsline 

Vopsește-ți genele

Vopsirea genelor este recomandată în special femeilor care au părul blond natural. Chiar dacă ai gene lungi și întoarse, acestea nu prea se observă, pentru că sunt prea deschise la culoare. Astfel, în loc să folosești rimel în fiecare zi, ți le poți vopsi!

Aplică gene false

Sunt simplu de aplicat și sunt ideale la ocaziile speciale. Nu îți recomandăm să le folosești prea des, pentru că adezivul îți poate irita pielea. În plus, riști să îți smulgi genele naturale. Îndepărtează-le cu un bețișor de urechi îmbibat cu ulei de cocos.

Permanent pentru gene

O idee utilă pentru persoanele care au gene lungi, dar drepte. Din păcate, și această procedură are riscuri: usucă genele, iar acestea se pot chiar rupe. Încearcă permanentul maxim de 3-4 ori pe an!

Extensii de gene

Nu au un preț exagerat de mare (în jur de 150 lei), însă o dată la 1,5-2 luni trebuie să mergi și la întreținere (încă vreo 100 lei), deci nu este tocmai o sumă ușor de neglijat. În plus, favorizează căderea genelor, un risc pe care multe femei preferă să nu și-l asume.

Tu ai încercat vreunul dintre aceste tratamente? Ce faci pentru a avea gene lungi și frumoase?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.