Gene false – trucuri pentru corectarea unor defecte ale ochilor

Genele false au fost mult timp iubite de unii, blamate insa de cei mai multi, si asta pentru ca aspectul lor era destul de nenatural si, o data aplicate, dadeau o senzatie de artificial si de superficialitate.

In ultimul timp insa situatia s-a schimbat o data cu aparitia si la noi a genelor fir cu fir, ce se aplica in saloane profesionale, de catre specialisti. Genele aplicate au atat calitatea de a infrumuseta orice chip, dar si de a ascunde anumite defecte legate de forma ochilor.

Cum putem corecta defectele cu ajutorul genelor false? Simplu. Sa luam cateva exemple.

Ochii mici pot fi pusi in evidenta foarte bine cu ajutorul unor gene de dimensiuni medii ca lungime si mai dese. Forma lor ar trebui sa fie pe rotund, cu firele de par mai lungi in mijlocul benzii. Genele lungi ar crea o diferenta prea mare cu ochii mai micuti si i-ar umbri.

Ochii rotunzi pot fi alungiti tot cu ajutorul unor gene cu firele mai lungi spre exterior, formand acea senzatie de „ochi de pisica” atat de senzuala si feminina.

Pentru ochii adanciti se recomanda alegerea unor gene cu fir lung. Volumul nu este indicat, el dand o senzatie de profunzime pe care nu o dorim in aceasta situatie. In plus, firele trebuie sa fie mai lungi spre coltul exterior al ochiului, iar orientarea sa fie de asemenea spre exterior.

Pe de alta parte, ochii proeminenti nu au nevoie de incarcarea cu gene voluminoase sau prea lungi. Puteti opta in acest caz pentru gene false cu aspect natural, care sa refaca si sa completeze linia naturala a genelor.

Un aspect al ochilor pe care multe femei incearca sa il ascunda este cel de ochi acoperiti de pleoapa. Efectul este unul de imbatranire a intregii fizionomii, si necesita o interventie discreta dar salutara. Se recomanda aplicarea de gene false cu densitate medie si fire de par lungi. Forma lor trebuie sa fie rotunda, iar cea mai mare lungime a firelor sa se regaseasca in centru.

Ochii ce par prea apropiati sau, din contra, prea departati pot si aliniati si corectati cu ajutorul unor gene aplicate care sa accentueze zona ce se doreste a atrage atentia. Altfel spus, pentru ochii apropiati se vor alege gene cu fir lung si mai dese spre exterior, iar la ochii prea departati se va opta pe fire lungi pe intreaga banda, chiar si in zona din interior.

Exista asadar multe trucuri cu ajutorul carora puteti ascunde acele mici defecte ce va deranjeaza, insa punerea lor in practica poate fi dificil de realizat acasa. Pentru rezultate optime este bine sa cereti ajutorul unui profesionist care va poate sfatui si va aplica corect genele false fir cu fir.

Foto: 123rf.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.