Gel Moussant – noul produs al gamei Atoderm

Atoderm PP Gel Spumant contine o baza de spalare blanda, care hraneste si restructureaza pielea atopica. In plus, stimuleaza, gratie vitaminei PP, reconstructia barierei cutanate prin sinteza de lipide intercelulare.

Astfel, senzatia de mancarime si de piele care „tine” este indepartata, iar pielea – calmata, regasindu-si nivelul optim de hidratare.

Ideal pentru intreaga familie – sugari, copii si adulti – Atoderm PP Gel Spumant imbunatateste calitatea vietii si previne aparitia puseelor.

Produsul asigura o toleranta optima, are efect antibacterian si nu contine parfum sau parabeni. Noul produs completeaza gama Atoderm, singura gama de dermato-cosmetice cu doua variante de gel la 1 litru!

Atoderm Gel Dus este de asemenea disponibil la flacon de 1 litru, cu dispenser, pentru intreaga familie. Are un parfum delicat, iar culoarea placuta albastra este conferita de sulfatul de cupru, „responsabil” pentru actiunea purifianta. Cu fiecare spalare, Atoderm Gel Dus hidrateaza si catifeleaza pielea prin continutul de glicerina si xilitol.

Produsele gamei Atoderm ofera igiena si ingrijire proprii pielii uscate, atopice, curatand-o fara sa o agreseze.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.