#FurEffectNails – noua Insta-obsesie

Când credeam că le-am văzut pe toate – „bubble nails”, unghii tricotate, velvet effect, etc. – o nouă tendință cel puțin ciudată ia cu asalt spațiul virtual: #FurEffectNails sau unghiile cu… blană! Whaaat?!?

Stai, încă nu ne pregătim de Halloween, însă trebuie să recunoaștem că unghiile îmblănite sunt geniale dacă intenționezi să te costumezi într-un vârcolac. Iar dacă aveai senzația că au fost inventate de vreo tip fără ocupație care s-a vrut senzație pe YouTube sau Instagram, nu e deloc așa. Tonul l-a dat Jan Arnold, Style Director și co-fondator al brandului cunoscut pentru lacurile de unghii CND, care a propus manichiura #FurEffectNails pentru prezentarea Libertine, sezonul toamnă-iarnă 2016 (deci clar vei fi în trend de Halloween!).#FurEffectNails

Curând, fenomenul #FurEffectNails a luat amploare și pe Instagram, așa cum deja ne-am obișnuit.

Te tentează?

Nici nu mi-am imaginat că da, însă presupunând că ai vrea să te joci de-a sexy-vârcolacul vreodată, trebuie să știi că tehnica este foarte simplă: se aplică lacul bază, culoarea, apoi lac top-coat ce ține loc și de adeziv pentru bucățile de blană artificială. Sigur, poți alege și efectul – ceva mai purtabil – de unghii de pâslă (sau scămoșate, cum le-am spus noi) care presupune cufundarea unghiei proaspăt lăcuite într-un soi de vatelină pufoasă (da, există!?!).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.