Produse de frumusete all-inclusive

A trecut de mult vremea produselor care fac un singur lucru în materie de frumusețe; multe din cosmeticele pe care le folosim zi de zi pot fi utilizate și în alte scopuri decât cele care le-au consacrat.

 

Fond de ten cu beneficii. Fondul de ten – bază de machiaj Revlon ColorStay Makeup Normal/Dry Skin, 67 lei, acoperă optim tenul, îl hidratează cât să nu se usuce peste zi și are factor de protecție SPF 20. Ai pete pe corp? Dizolvă câteva picături de fond de ten în loțiunea de corp și vei obține un produs de machiaj pentru corp. trucuri de frumusete fond de tenManichiură complete de salon. Sally Hansen Complete salon manicure, 37 lei – după cum îi sugerează și numele, lacul de unghii din imagine chiar poate înlocui cu succes o procedură de salon, cu toate avantajele ce vin la pachet: textură lucioasă, aplicare rapidă și rezistență, într-un singur pas.

trueucri de frumusete lac de unghii

Tratament al-inclusive pentru păr. Balsamul BB Schwartzkopf essence Ultîme omega repair BB 7-in-1, 26,99 lei, este bogat în Omega 3 și este capabil să răspundă tuturor provocărilor pe care părul le aruncă.

trucuri de frumusete

Balsamul cu de toate. Balsamul multifunctional Oriflame Tender Care, 8,99 lei, redă pielii catifelarea și suplețea, putând fi aplicat pe buze, față, cuticule, coate sau oriunde e necesar (bătături, iritații), grație formulei bogate în ceară de albine.

trucuri de frumusete

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.