Frumusete la inaltime

Combate deshidratarea

Chiar dacă vara nu se recomandă formulele grase sau pe bază de ulei, foloseşte o bază bogată (dacă ai tenul cu tendinţă de uscare, poţi folosi chiar vaselină cosmetică sau Egyptian Magic), peste care să aşterni apoi machiajul (în cazul în care ai aplicat doar crema hidratantă obişnuită, poţi folosi fond de ten uleios). Chiar dacă faţa va părea lucioasă la început, totul se va regla îndată ce ajungi la altitudine mare. După ce ajungi la destinaţie, încheie seara cu o mască hidratantă!

Nu uita de lichide

Caută să bei multă apă în timpul călătoriei cu avionul, ia un supliment de Vitamina C pentru a te energiza şi cere-i însoţitoarei de bord un ceai verde mai degrabă decît un pahar de vin; antioxidanţii din ceai ajută în lupta cu radicalii liberi, în timp ce vinul sau alcoolul ar putea agrava deshidratarea.

Decongestionează ochii

Somnul agitat ori prea scurt, de dinainte de plecare, nu e singurul vinovat pentru ochii umflaţi şi roşii. Călătoria cu avionul, poziţia fixă timp de atâtea ore şi retenţia de fluide sunt trădate de aspectul zonei ochilor. Foloseşte un gel răcoritor pe sub ochi, încearcă să te ridici de pe locul din avion şi să faci cîţiva paşi, iar când ajungi la hotel, prepară-ţi un ceai şi apoi foloseşte pliculeţele ţinute în frigider pentru a-ţi relaxa ochii.

Părul în aer

Firele rebele îşi fac de cap la înălţime! Înainte să urci în avion, aplică pe lungime şi vârfuri câteva picături de ulei de păr şi împleteşte-l, prevenind astfel uscarea suplimentară. La finalul călătoriei, îţi poţi desface coada/cozile şi vei obţine un plus de volum şi super-textură.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.