Frumusete de inspiratie braziliana

 

Iubitul tău se pregăteşte pentru sezonul meciurilor de fotbal cu atâta ardoare… de ce să nu-i ţii isonul achiziţionându-ţi produse de îngrijire şi înfrumuseţare dedicate evenimentului momentului:  Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Deci… eşti suporter?

Un cocktail, vă rog!

Savurezi o Caipirinha la umbra unui lămâi verde, pe malurile fluviului Amazon… Până ce acest vis va deveni realitate, poţi încerca parfumul Aqua Alegoria Limon Verde de la Guerlain, născut  din împletirea armonioasă a notelor de zahăr brun şi lime (inima cocktailului tradiţional al Braziliei, Caipirihna).  

 

Ritual tropical

Transformă ritualul îmbăierii într-un răsfăţ folosind un spumant de baie aromat precum Agua de Rio, din gama Rio, disponibilă în magazinele Sephora, din care fac parte şi alte produse (de machiaj – rujuri, mascara, creioane, etc şi accesorii) în ediţie limitată, de exemplu pudra bronzantă Sol de Rio sau setul de 4 mini-lacuri de unghii Paint Rio in Neon.

Delicii locale

Aromata nucă braziliană sau suculentul fruct de „jenipapo”, populare în Brazilia, se regăsesc şi în produsele de corp din gamele ce le poartă numele. Descoperă aroma gurmandă de nucă braziliană în gama Brazil Nut de la The Body Shop (în imagine ulei multifuncţional, spray şi scrub corporal) şi răsfaţă-te cu noile apariţii din seria pentru îngrijire solară Jenipapo de la L’Occitane (lapte de corp, săpun şi ulei parfumat).

Sexy din cap până-n picioare!

Superbele tale sandale vor puse într-o altă lumină cu o pedichiură senzaţională – foloseşte una sau mai multe culori din linia Brazil by OPI şi vei face furori! Iar pentru ca look-ul tău să fie absolut impecabil, picioarele tale trebuie să fie perfecte… până sus! Cum adică? Două cuvinte: epilarea braziliană. Este atât de „cool”…! Linia braziliana de la Rica conţine ceară îmbogăţită cu unt de avocado (cea din imagine este specială pentru pilozităţile faciale, dar şi… inghinale) şi este foarte prietenoasa cu pielea, eliminând părul nedorit fără să irite. 

Duş exotic

Gama Discover Brazil de la Oriflame propune o călătorie imaginară în inima Braziliei. Dar nu singură, ci cu iubitul tău, via… duş! Încercaţi în cuplu gelurile de duş şi săpunul Brazilian Adventure & Passion, într-una din pauzele de fotbal!

 Ţi-am deschis apetitul pentru vacanţă? Sau… iubitul tău a luat deja bilete pentru Brazilia, pentru a vedea meciurile pe viu? Norocoaso… probabil că ţi-ai ales şi nişte ţinute pe măsură! Cât despre bagajul de frumuseţe, pune în coş toate cele de mai sus şi vei avea un concediu de neuitat!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.