Fondul de ten creat din dragoste pentru piele

Îți iubești pielea și-ți dorești ce-i mai bun pentru ea, fie că e vorba de îngrijire, fie despre machiaj. Dar ce-ar fi dacă le-ai avea pe toate dintr-un foc, fără să faci vreun compromis? Da, se poate…

„Dacă dragoste nu e, nimic nu e…!” Nici măcar frumusețe, am completa noi. Dar atunci când un fond de ten sublim își unește destinul cu un balsam de îngrijire a pielii, se poate naște o formulă inovatoare precum Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation de la Nu Skin, un produs de machiaj inteligent, cu beneficii multiple pentru îngrijirea pielii. BB+ Skin Loving Foundation nu doar îmbunătățește aspectul tenului, ci hidratează și protejează împotriva radiațiilor UVA și UBV (SPF 35), dar și stresul cauzat de lumina albastră provenită de la dispozitivele în fața cărora ne petrecem serile.

Lumina albastră, inamicul tinereții

De ce este atât de important să te protejezi de lumina albastră? Poate că pare inofensivă, dar acest tip de lumină (pe care și soarele o conține, dar nu prezintă un risc pe durata zilei) emisă de ecranele telefoanelor, tabletelor, laptopului, televizorului și becurile LED, pot dăuna pielii pe termen lung, accentuând prematur semnele de îmbătrânire a pielii. Din fericire, acestea pot fi ținute sub control incluzând produs pentru îngrijirea pielii ce susțin protejarea pielii împotriva efectelor negative ale expunerii la lumina albastră, cum este fondul de ten precum Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation de la Nu Skin.

Produsul este ambalat într-un tub fabricat cu mândrie din bio-rășină obținută într-un mod 100% responsabil.

Dovezi vizibile

Eficiența formulei se datorează agenților multipli pentru îngrijirea pielii, care oferă hidratare pentru până la 12 ore, arată rezultatele unei evaluări efectuate în cadrul unui studiu „in vivo” de 12 ore, cu ajutorul a 34 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani. De asemenea, BB+ Skin Loving Foundation conține extract din semințe de Theobroma Cacao, o varietate premium din acest ingredient valoros, bogat în peptide, zaharuri și polifenoli ce au proprietăți bioadaptive, după cum o confirmă un alt studiu. Acesta protejează pielea și îi crește abilitatea de a face față stresului oxidativ cauzat de mediul înconjurător.

Formula care „iubește” tenul

De multe ori, machiajul nostru arată impecabil de dimineață, când îl aplicăm, dar își pierde din farmec înainte de prânz, din cauza factorilor externi care favorizează deshidratarea. Însă , BB+ Skin Loving Foundation oferă hidratare de lungă durată (până la 12 ore) și poate de asemenea să reducă temporar aspectul liniilor fine și ridurilor, datorită agenților de îngrijire pentru piele din formula acestuia: squalan, hialuronat de sodiu, ferment de trandafir, etc. Estompează eficient imperfecțiunile, acoperindu-le și oferind pielii un aspect luminos, o nuanță uniformă sau, altfel spus, o mină sănătoasă. Iar pentru ca efectul să fie maxim, ritualul de îngrijire a pielii este esențial înaintea machiajului. Aplică una sau două pompe de Nu Colour Bioadaptive BB+ Skin Loving Foundation folosindu-ți degetele, o pensulă pentru fond de ten sau un burete și întinde formula bine pe piele.

Testul suprem: Asigură-te că testezi nuanța pe față și nu pe mână sau braț, deoarece nuanța pielii din aceste zone nu este întotdeauna uniformă.

Skincare de avangardă

În ultima vreme, auzim tot mai des sintagma „ingrediente bio-adaptabile” sau termenul „adaptogeni”. Ce-i drept, industria de skincare ne uimește periodic cu câte o denumire „sofisticată” pentru un ingredient ori produs nou, dar nu toate reușesc să ne uimească. În cazul de față, însă, adaptogenii (sau ingredientele bio-adaptabile) au în spate ani grei de cercetare, plus câteva milenii înainte, în care au fost cu succes utilizați în medicina alternativă. Este vorba de extracte din plante care îmbunătățesc răspunsul pielii la stres și susțin aspectul general sănătos, ajutând pielea să se adapteze la mediul mereu în schimbare, pentru a se putea regenera și rezista la factorii de stres din mediu. Unele ingrediente bio-adaptabile provin de la plante considerate „extremofile” (plante ce rezistă în condiții extreme precum deșertul, solurile dure și mediile extrem de reci), precum cele găsite în sistemul Nutricentials pentru îngrijirea pielii.

Paletă bogată

Nu în ultimul rând, fondul de ten BB+ Skin Loving este disponibil într-o gamă variată de 17 nuanțe versatile, fiind aproape imposibil să nu identifici una care să ți se potrivească perfect. Mai mult decât atât, grație texturii sale, formula poate fi utilizată atât de femei, cât și de bărbați, indiferent de tipul pielii și nuanțele pielii, oferind acoperire de lungă durată. Și pentru că bărbații s-ar putea dovedi reticenți la folosirea unui produs „de machiaj”, BB+ Skin Loving Foundation le va schimba cu siguranță opinia. Dar cel mai bine îi va convinge produsul, care odată aplicat pe piele , oferă o senzație confortabilă, fără a se aduna, ajutând la controlul luciului și a producției de sebum – una dintre problemele cu care femeile, dar mai ales bărbații, se confruntă în fiecare zi.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.