Fond de ten Dubla Puritate de la Vichy – pentru un ten hidratat si protejat

Inca din adolescenta cand am inceput sa acord mai multa atentie look-ului meu, cea mai dificila „proba” de trecut era cea a fondului de ten.

Niciodata nu il nimeream pe cel potrivit si mereu mi se intampla sa fac cea mai mare greseala in domeniul beauty: efectul de masca. Greseala facuta nu neaparat din neindemanarea cu care aplicam fondul de ten, ci mai degraba din diferenta nuantei fondului de ten cu cea a tenului meu.

Intre timp am invatat mai multe despre machiaj, culori si ce se potriveste tenului meu, insa chiar si acum fodul de ten reprezinta o provocare pentru mine.

Asta pana am descoperit fondul de ten Dubla Puritate de la Vichy. Ma scapa cu succes de efectul de masca si imi face tenul mai luminos. L-am testat si chiar rezista cu succes la 12 ore.

Inca un plus pe care l-am remarcat, are SPF20. Este important sa iti protejezi tenul de razele nocive ale soarelui atat vara, cat si in sezonul rece. Un plus al fondului de ten Dubla Puritate de la Vichy este ca iti mentine tenul hidratat, iar acum ca incepem sa ne confruntam cu pielea uscata din cauza frigului, vantului, ploii, nu poate decat sa fie un motiv in plus sa il folosesc si de acum incolo.

Fondul de ten Dubla Puritate de la Vichy este disponibil in 2 texturi adaptate pentru toate tipurile de ten: ten normal si mixt si ten uscat. Formula fluida si ultra-fina este extrem de usor de intins si se absorabe usor in piele. Rezultatul: un ten luminos si un look impecabil!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.